Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Bébiőrzők hete - Biztonságban minden pillanatban
 

 

Akkor is szeretnéd a gyermekedet biztonságban tudni, amikor alszik vagy épp nincs melletted. Ez így van rendjén. Gyere el hozzánk január 11–17. között, és válogass óriási bébiőrző-választékunkból 10-30% kedvezménnyel!

 

2 3 4

Akciós

légzésfigyelő
bébiőrző funkcióval ››

Akciós

egyirányú

bébiőrző ››

Akciós

kétirányú

bébiőrző ››

5 6 1

Akciós

éjjeli fény funkcióval

ellátott bébiőrző ››

Akciós

kamerás

bébiőrző ››

Összes 

akciós

bébiőrző ››

Az akció áruházainkban és a webáruházunkban is érvényes, ráadásul online rendelés esetén 10 000 Ft felett ingyen ki is szállítjuk a terméked. A kedvezmény a teljes árból kerül levonásra, más akcióval nem összevonható.

 

Maradj hallótávolságon belül…

 

  • ha a babaszoba távolabb van a szülői hálótól, a nappalitól, a konyhától;
  • ha a pici békésen alszik a kertben vagy a teraszon, de te odabent tennéd a dolgod;
  • ha elutaztok és nem ismered előre az ottani körülményeket,
  • MINDIG ÉS MINDEN PERCBEN!

 

Egyirányú vagy kétirányú legyen?

 

Olyan készüléket keresel, amelyik jelez neked, amikor a pici felébred, hogy már szaladhass is babaszobába? Vagy az nyugtatna meg, ha szólhatnál ilyenkor a csöppséghez a bébiőrzőn keresztül, hogy a hangod máris biztonságot jelentsen számára? Igényeid szerint választhatsz egyirányú vagy kétirányú bébiőrzőt is.

 

Lehet ezt még fokozni?

 

Naná! A kamerás bébiőrzőkön keresztül nemcsak hallhatod, de láthatod is a picit. Sőt, az okostelefonhoz kapcsolódó készülékeken keresztül egyszerre akár több okostelefonról is figyelhetitek a csöppséget. Az, hogy láthatod a babát, annak a pontosabb megítélésében is segít, hogy valóban rohanni kell-e hozzá vagy esetleg várhatsz egy keveset abban a reményben, hogy meghosszabbítja a délutáni kávészünetedet és egyedül visszaalszik. Minden perc kincs lehet, amit a babád pihenéssel tölt.

 

Távol, mégis közel?

 

Igen, de nem mindegy, milyen távol… Nézd vagy akár mérd meg a hatótávolságot, mielőtt bébiőrzőt választasz, gondold végig, hol használnád majd. A wifi-kapcsolaton keresztül működő készülékek esetében persze nem kell ezzel foglalkoznod, hiszen ezek a bébiőrzők ledöntik a hallótávolság határait, és akár kilométerekről is figyelheted a babát – például amikor apa vigyáz a kicsire, és te végre kiszabadulsz a barátnőiddel. Nincs is jobb, mint akkor is csak a gyerekekről beszélgetni, és elérzékenyülve nézni az alvó babát az okostelefon képernyőjén. Nem baj, majd a babamentes estékbe is belejössz!

 

Extra gondoskodás, egyedi igények?

 

Az is fontos szempont lehet, hogy a bébiőrző hálózatról vagy elemmel működtethető, hogy van-e rajta éjjelifény-funkció, hogy hanggal, fénnyel vagy rezgéssel jelez-e, játszik-e dallamot, méri-e a szobahőmérsékletet vagy a páratartalmat. Van, hogy a részletek is fontosak! Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan készülékek, melyek bébiőrzők és légzésfigyelők is egyben, így két nagyon fontos funkciót és szerepet is betöltenek.

 

Kis készülékben nagy érték

 

Vagy inkább minőségi idő? Igen, ha épp tudod arra használni, hogy feltöltődj! Látod magad lelki szemeid előtt, ahogy épp teázol, olvasol, pihensz vagy relaxálsz, míg a kicsi a délutáni sziesztáját tölti, és a bébiőrző is csendben szendereg? Aztán persze megtöri az ébredés a csöndet… Vagy milyen jó lenne, ha a pároddal le tudnátok ülni este beszélgetni, amikor a kicsi már nyugovóra tért, hogy megbeszéljétek a napi történéseket – anélkül, hogy fülelni kellene a gyerekszoba felé… Kincset érő percek! Máskor klassz lehet az is, ha a teregetést tudod nyugodtan megcsinálni. Az anyaság felhőtlenül boldog és boldog-nehéz napok édes egyvelege, és ez így szép.

 

Szakértőink bébiőrzőkkel kapcsolatos tanácsait itt olvashatjátok.