Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Brendon Family Magyarország
 

A Brendon Family klubhoz vásárlási kötelezettség nélkül kétféle módon csatlakozhatsz: weboldalunkon történő érvényes regisztrációval, illetve áruházainkban személyesen.

 

Miért jó a Brendon Family tagjának lenni?

  • Mert vásárlásaiddal értékes pontokat gyűjthetsz.

Minden befejezett 100 forint után 2 pontot írunk jóvá kártyádon, beváltáskor 1 pont 1 forintnak felel meg. Bármelyik áruházunkban és webáruházunkban is gyűjthetsz pontokat, illetve fizethetsz velük (a vásárolt érték legfeljebb 90%-ának erejéig). 

Amennyiben a weben regisztráltál, bármelyik áruházunkban néhány perc alatt kiválthatod a Brendon Family kártyádat, személyes vásárlásaid során ennek segítségével gyűjthetsz és válthatsz be pontokat.

Ha a családon belül többen szeretnétek ugyanarra a kártyára pontokat gyűjteni, ezt is megtehetitek, hiszen nem kell magatokkal hozni a Brendon Family kártyát, vásárláskor elég bemondani a számát. Csak a pontok beváltásához szükséges a kártya felmutatása.

  • Mert aktuális katalógusainkat ingyenesen veheted át áruházainkban, vagy megrendelheted webáruházunkban.
  • Amennyiben megadod e-mail címedet, minden héten hírlevelet küldünk aktuális akcióinkról és újdonságainkról.
  • Ha feliratkozol Babaváró hírlevelünkre, és megadod a szülés várható időpontját, hétről hétre tanácsokkal segítünk és információkat küldünk arról, hogy hogyan fejlődik a babád és mi történik veled.

 

A Brendon Family program általános részvételi feltételei ››