Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Etetőszék hét a Brendonban
 

Minden kisbabás család életében eljön egyszer az etetőszék beszerzésének pillanata. Ha nálatok most kerül sor erre, van egy jó hírünk: etetőszékek hatalmas választékával várunk, amelyekből számtalan modell 2017. december 8-tól 14-ig (péntektől csütörtökig) 10-20-30% kedvezménnyel kapható. Kattints a képekre és válaszd ki gyermeked számára a legmegfelelőbbet:

7564017AKCIÓS műanyag etetőszékek ››

7571017

AKCIÓS multifunkciós etetőszékek ››

7563017AKCIÓS fa etetőszékek ››

7573017AKCIÓS asztali etetőszékek, székmagasítók ››

7566017

AKCIÓS fix etetőszékek ››

7574017A teljes AKCIÓS választék ››

7575017AKCIÓS Peg Perego etetőszékek ››

7577017AKCIÓS Hauck, Hauck Disney etetőszékek ››

7576017AKCIÓS Touragoo etetőszékek ››

Az akciós árakat 2017. december 8-tól láthatod áruházainkban és weboldalunkon.

Látogass el bármelyik áruházunkba, nézd meg, próbáld ki etetőszékeinket, vagy használd ki a webáruház nyújtotta kényelmet – már 10 000 Ft-tól ingyen házhozszállítunk!

 

Melyiket válasszam?

 

A műanyag etetőszékeknek kinyitva elég nagy a helyigényük, mert stabilitásukat a terpeszben lévő lábak garantálják, de használat után összecsukva viszonylag kis helyen elférnek. Vannak duplatálcás etetőszékek: a felső tálcát evés után egyszerűen leveheted (elmosogathatod), az alsó tálcán pedig jöhet az ebéd utáni rajzolás, gyurmázás.  Bár nem minden gyerek ért ezzel egyet 😃, teli pocakkal jó egy kicsit pihenni. A dönthető háttámla segítségével az etetőszékben kényelmesen szundizhat a pici.

Az újszülöttkortól használható etetőszék háttámlája az ülőrésszel együtt dönthető, így a baba úgy fekhet benne, mint egy kényelmes bölcsőben. Ha a csöppséget már a születése pillanatától be szeretnéd kapcsolni a családi étkezések rutinjába, ez a legmegfelelőbb választás.

 

A fa etetőszékeket jellemzően a legtöbb esetben nem tudod összecsukni, de elegáns vonalvezetésük lehet, hogy jobban illik a lakás stílusához. Ezt a típust válaszd akkor is, ha több évig szeretnéd az etetőszéket használni (részletek a multifunkcióknál).

 

Az asztalra rögzíthető etetőszékek nagy előnye, hogy szinte semmi helyet nem foglalnak, könnyű felhelyezni őket, és kényelmesen magunkkal is vihetjük, ha vendégségbe vagy étterembe megyünk. A székmagasító használatához egy támlás székre van szükség, a biztonságos használat érdekében ehhez kell rögzíteni. Ezt a két típust a műanyag vagy fa etetőszékek mellett akár utazó etetőszékként is használhatjátok.

 

Mivel tudnak többet a multifunkciós etetőszékek?

• Találsz közöttük olyat, amely kisasztallá és székké szedhető szét (elsősorban fa etetőszékek, de van már műanyag kivitelben is).

• Vannak olyan fa etetőszékek, amelyek nagy terhelhetőségük miatt (persze a tálca és lábtartó eltávolítása után 😃) felnőtt korig használhatók.

• A multifunkcionális műanyag etetőszékek egy részének ülésmagassága állítható, így a tálca levétele után a gyermeket a családi étkezőasztalhoz is oda tudod ültetni.

• És vannak olyan etetőszékek, amelyek pihenőszékként vagy hintaként is használhatók.

 

Akciós választékunkban most mindegyik típust megtalálod!

 

Szakértőink további vásárlási tanácsait itt olvashatod el:

• etetőszékek

• asztali etetőszékek

• székmagasítók

 

Ha már megvan a megálmodott etetőszék, különböző kiegészítőket is vásárolhatsz hozzá (bár ezek most nem akciósak):

• ülőkebetétek, huzatok

• biztonsági övek, hámok

• padlóvédő szőnyegek

• tálcák, karfák, lábtartók, kosarak

• székmagasító lábak