Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Gyerekülés hét - Kedvezményekkel és hatalmas választékkal várunk
 

A baba biztonsága és kényelme a legfontosabb szempont utazás közben, így elengedhetetlen a megfelelő gyerekülés használata. Gyere el hozzánk november 9-15. között és válassz több száz modell közül akár 30% kedvezménnyel!

ujszulott 1eves 3-4_eves
AKCIÓS gyermekülések újszülött kortól AKCIÓS gyermekülések
1 éves kortól

Keresd az ADAC által tesztelt és díjazott gyereküléseket.
Részletek a gyereküléseknél, a modelltulajdonságokban.

 

i-Size gyermekülések

 

isize_2

Az i-Size szabvány újdonsága, hogy a gyermek súlyával ellentétben az életkort és a magasságot veszi alapul, megkönnyítve ezzel a megfelelő gyermekülés kiválasztását. Minden i-Size modell isofix-es rögzítéssel van ellátva, így a bekötés egyszerű és a hibás rögzítés esélye minimális.

 

AKCIÓS i-Size ülések és hordozók >>

 

 

 

Az akció áruházainkban és a webáruházunkban is érvényes, ráadásul online rendelés esetén 10 000 Ft felett ingyen ki is szállítjuk a terméked. A kedvezmény a teljes árból kerül levonásra, más akcióval nem összevonható.

 

 

Tarts ki és légy következetes!

 

Sír a baba a gyermekülésben? Vagy épp olyan szerencsés vagy, hogy a te csöppségedet azonnal elringatja az autó, ahogy elindultok? Bármelyik is legyen, jó, ha tudod, hogy az érvényben lévő KRESZ szerint 12 éves korig, illetve 150 cm magasságig a gyermekülés használata kötelező, emellett pedig a biztonság szempontjából égetően fontos is. Még akkor is, ha a baba nehezen bírja és te is nehezen bírod. Még akkor is, ha nagyszerű sofőr vagy, hiszen bármikor adódhat olyan külső körülmény, amit nem tudsz kivédeni. Még akkor is, ha csak a sarki boltba mentek, mert rövid úton is adódhat baj.

 

Mindenhova gyermekülésben

 

Már egészen kis sebességnél is elég egy hirtelen fékezés vagy egy kisebb koccanás, hogy a védelem nélkül utazó apróságok súlyosan megsérüljenek. A nem megfelelően rögzített gyermekek a leggyakrabban fejsérülést szenvednek, melynek súlyossága az egyszerű horzsolástól az életveszélyes állapotig terjedhet. Mindennek tudatában talán könnyebb elviselni, ha a kicsi nyűgös, vagy éppen ordít utazás közben a gyermekülésben.

 

Fontos a szakszerű rögzítés

 

Arra is figyelni kell, hogy hiába van hiper-szuper gyermekülésben a csöppség, ha az nincs szakszerűen rögzítve, vagy a biztonsági öv laza. Ez utóbbi hibát télen könnyebb elkövetni, amikor vastag kabát vagy overall van a kicsin, ilyenkor érdemes körültekintőbbnek lenni a bekötést illetően.

 

Miért érdemes szakáruházban vásárolni?

 

Ahogy a fenti sorok is felhívják erre a figyelmet, a szakszerű rögzítés kiemelten fontos. Áruházainkban nemcsak a helyes bekötést mutatják meg, de tesztelésre is van lehetőség: A kicsit bele tudni ültetni az ülésbe, az ülést pedig bele tudod próbálni az autóba.

 

Van segítség!

 

Ha megvan a megfelelő gyermekülés, érdemes néhány kiegészítővel is felszerelni az autót, melyek segíthetnek a kicsinek és neked is, hogy könnyebb legyen egy-egy út. Színes árnyékoló az ablakra, puha övpárna a biztonsági övre, nyakpárna a kicsi köré, és máris vonzóbb lesz számára az utazás. A háttámla- és ülőfelület-védő megkímél a bosszús percektől, a külön erre a célra felszerelt visszapillantó tükörben pedig könnyen szemmel tarthatod a csemetédet.

 

A jó példa ragadós

 

No persze nem egyről a kettőre. Sokat kell befektetni, és mindig következetesnek kell lenni. Ha a kicsi már a kezdetektől megszokja, hogy az autóban gyermekülésben kell ülnie, és azt látja, hogy te is minden úton, legyen az bármilyen rövid, bekötöd magad, akkor természetes lesz számára, és így elejét veheted a későbbi harcoknak.

 

Addig pedig tarts ki, mert megéri – elvégre a kicsi biztonsága mindennél előbbre való!

 

További hasznos tanácsokat a gyermekülésekkel és hordozókkal kapcsolatban itt olvashatsz.

 

 

Ami még jól jöhet:

hattamla tukor ovparna
Háttámla és ülőfelület védő Visszapillantó tükör Övpárna
nyakparna arnyekolo osszes
Nyakpárna Árnyékoló Összes tartozék