Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Segítség a vásárláshoz: Intim ápolók
Nézd meg teljes választékunkat: intim ápolók, intim ápolók
 

222017Az intim testrészek ápolása elengedhetetlen része a testi higiéniának, amely terhesség idején és szülés után még fontosabb, erre ajánljuk az intim ápolószereket:

 

Az intim kozmetikumok (mosakodó, törlőkendő) használata ajánlott a terhesség alatt és után is, mert bőrnyugtató hatásúak, védik és helyreállítják az intim testrészek természetes pH-értékét, s használatukkal megelőzhető az irritáció is.

 

A gátmasszírozó olaj a terhesség utolsó 6-8 hetében, heti 3-4 alkalommal ajánlott. Lazítja a gát szöveteit, rugalmassá és tágulékonnyá teszi a gáttájékot, felkészítve a várható megterhelésre. Szülés után is használható, mert megkönnyíti a szülés utáni regenerálódást.

 

A gátregeneráló készítmények csillapítják a szülés utáni hüvelyi duzzanatot, a gátmetszésből eredő és az esetleges aranyér okozta fájdalmat. Megnyugtatják a sérült, érzékeny gáttájékot, segítik a gyógyulást, vérzéscsillapító hatásúak. Megszüntetik az aranyér viszkető érzését (erre a problémára aranyérkendő is hatékony megoldás lehet). Alkalmazásuk közvetlenül a szülés után ajánlott, akár már a kórházban, ezért érdemes magaddal vinni. A gátregeneráló olaj szórófejes (spray) változata még a használatot is megkönnyíti.