Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Kedvezmény minden ABC Design termékre
 

Hogy mosollyal teljenek meg a hétköznapok!

 

Babakocsi, hordozó, pelenkázótáska és egyéb kiegészítők, melyekre biztosan szükséged lesz, amikor a kicsi megszületik. Válaszd az ABC Designt, és használd ki a márka minden termékére április 13–19. között elérhető kedvezményt! Így gondtalanság és öröm kíséri majd a mindennapokat.

 

ujszulott hordozo
AKCIÓS újszülött babakocsik >> AKCIÓS hordozók >>
peltasi nyari
AKCIÓS pelenkázótáskák >> Tavaszi-nyári kiegészítők >>
kiegeszito kifuto
További kiegészítők >> Kifutó termékek* >>

 

Az akció áruházainkban és a webáruházunkban is érvényes, ráadásul online rendelés esetén 10 000 Ft felett ingyen ki is szállítjuk a terméked. A kedvezmény a teljes árból kerül levonásra, más akcióval nem összevonható.

 

Mosoly és praktikum kéz a kézben

 

Kisbabád megváltoztatja az életedet, és az idő fogalma is más értelmet nyer. Gyorsan pörgő napok és fokozott intenzitás vár rád! És persze sok-sok csoda: a kicsi első mosolya, az első szó, az első lépések: fantasztikus látni, ahogy a gyermeked nő és fejlődik… Ebben a pompás kavalkádban biztos pontot jelentenek az ABC Design termékei, melyek felveszik veled a ritmust, és praktikus segítséget nyújtanak a hétköznapokban – legyen szó babakocsiról, hordozóról vagy éppen kiegészítőről, mint amilyen a cumisüvegtartó, a babakocsira szerelhető napernyő vagy az esővédő, hogy csak néhányat említsünk. Gyakran az apró dolgok nagyon fontos szereppel bírnak. Az ABC Design filozófiája, hogy mosolyt vigyen abba a szép és meghitt időszakba, amit a baba megszületése után az első évek jelentenek. Közelséget és biztonságot teremteni, támogatást nyújtani, hogy a különleges pillanatok megvalósulhassanak, megkönnyíteni a családi életet és a mindennapokat: az ABC Design tudja, hogy mi a legjobb a babáknak, hogy egészséges fejlődésük zavartalan legyen. Hisz ez az egyik legfontosabb az első években. Minden azt a célt szolgálja, hogy bárhogy is kelj útra, a babakocsi, a hordozó vagy az egyéb kiegészítők rugalmasan segítsenek minden adódó helyzetben, hogy a kiruccanás stresszmentes legyen.

 

Babás kalandokra fel az ABC Designnal!

 

*Kifuttatás miatti leárazás:

 

A linken található kifutó termékek árai a készlet erejéig érvényesek. Így az akciónk 2018. április 19-i befejeztével a kifuttatás alatt álló termékek kedvezményes árai továbbra is érvényesek lesznek.