Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Kiságyak hete
 

Csodás álmok jönnek!

 
Minden kisbabának szüksége van egy biztonságos és nyugodt alvóhelyre, ezért fontos a megfelelő kiságy gondos kiválasztása. Emellett pedig a baba-mama kiságy vagy a bölcső nemcsak a pici kényelmét biztosítja, hanem számodra is megkönnyítheti az altatást. Most vásárolj nálunk babaágyat, hiszen
május 11-17. között akár 20%-os kedvezményt adunk többféle típusra is!
 
egyszeru atalkithato
Egyszerű rácsos kiságyak ›› Átalakítható rácsos kiságyak ››
babamama bolcsoszett
Kiságyszettek és baba-mama kiságyak ›› Bölcsőszettek, szobakocsik ››

Az akció áruházainkban és a webáruházunkban is érvényes, ráadásul online rendelés esetén 10 000 Ft felett ingyen ki is szállítjuk a terméked. A kedvezmény a teljes árból kerül levonásra, más akcióval nem összevonható. 

 

*Nézd meg kifutó termékeinket is ››

 
 
Ami még jól jöhet:
Hogy alszik egy kisbaba?
 
Időnként talán úgy érzed, sehogy. Egy biztos, általában nem akkor és nem úgy, ahogy te. Vagy ahogy te szeretnéd. Akár több héttel azelőtt, hogy megszületik a csöppség, a kiságy áhitattal várja kis lakóját. Azt a pillanatot, amikor először teszed a csöppséget a babaágyba, talán soha nem felejted el. Abban bízol, hogy a baldachinfüggöny szűrt fénye mögött minél többször csodálhatod kisbabád édesen alvó arcocskáját. De mi a helyzet akkor, ha mégsem megy minden ilyen egyszerűen? 
 

Eltérő ritmusban

 
Jó tudni, hogy míg a felnőtteknél egy alvási ciklus, amely aktív és nyugodt szakaszból áll, kb. 90 perc, addig ez a babáknál csak 50-60 perc, és ők ráadásul többet vannak az aktív szakaszban, amelyből könnyebben ébrednek. A piciknek hozzávetőlegesen 20 percre van szükségük ahhoz, hogy a mélyebb alvás fázisába kerüljenek. Az, hogy mikor tud a pici önállóan elaludni, akár években is mérhető. 
 

A gondoskodás megtérül

 
Talán megnyugtat a tudat, hogy a Földön sok-sok újdonsült édesanya van ugyanúgy mínuszban az alvással, mint ahogy esetleg te. Az a sok munka pedig, amit most belefektetsz a kisbabád gondozásába, majd csak sokára fog megtérülni. Egyelőre marad a térülés-fordulás a kiságy körül naponta százszor. Beleteszed a babát, kiveszed a babát, majd újra és újra. A meghitt babaszoba nemcsak a szemet, de a lelket is gyönyörködteti, a kellemes alvási körülmények, a kialakított szertartások előbb-utóbb meghozzák a várt eredményt, és szép emlékek maradnak. Milyen jó lesz majd néhány év múlva a fotókon visszanézni, milyen szép is volt a pici főhadiszállása! Addigra a harcokat az alvás körül az idő már megszépíti.
 

Milyen kiságyat vegyek? 

 
Ha tudod már, hol lesz a helye, akkor a kiságy méretéről is könnyebben döntesz. 
 
Egyszerű rácsos kiságy legyen, ami kisebb helyet foglal, és kiszolgálja az első éveket?
Vagy inkább szeretnél előre gondolkozni, és a heverővé alakítható kiságyat választanád? Ez persze nagyobb, de ha elfér, miért is ne döntenél amellett, ami jó darabig együtt nő vagy inkább alakul a gyerkőccel?
Helykérdés, praktikum, térnyerés: talán nálatok épp a pelenkázóval kombinált rácsos kiságy lesz a nyerő. 
Akár az indulásnál beszerezhetsz egy praktikus baba-mama kiságyat, ami mindenképp pluszsegítség lesz azokon az éjszakákon, amikor a pici a szülői ágyban köt ki, hiszen így biztonságban tudhatod magad mellett a csöppséget.
Jól jöhet egy könnyen mozgatható szobakocsi is, vagy a szintén egyszerűen mobilizálható bölcsőszett, melyben álomba ringathatod a babát.
 
A kiságy mellett fontos a belevaló matrac gondos kiválasztása is. A textíliák, így az ágynemű, az ágyneműhuzat, a párna, a baldachin, a rácsvédő összekombinálása szívet melengető tennivaló a babavárás idején. A hangulatos babaszoba pedig nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem kellemes és barátságos légkört teremt. 
 
*Kifuttatás miatti leárazás:
A linken található kiságyak kifutó termékek, melyek árai a készlet erejéig érvényesek.
Így a "Kiságyak hete" elnevezésű akciónk 2018. május 17-i befejeztével a kifuttatás alatt álló termékek kedvezményes árai továbbra is érvényesek lesznek.