Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Segítség a vásárláshoz: Matrackiegészítők
Nézd meg teljes választékunkat: matrackiegészítők
 

450017A különféle matrackiegészítők megvédik a matracot az esetleges szennyeződésektől, növelik élettartamát, és a babának kényelmes pihenést biztosítanak.

 

Már az egyéb textilek, például az ágyneműgarnitúra megvásárlásánál érdemes ezeket is beszerezni, hogy színben, mintában igazítani tudd őket egymáshoz.

 

Javasolt többet venni, hogy legyen belőlük váltás.

 

Típusok

  • Védőlepedő: a felső része frottír, az alsó pedig a viaszos vászonhoz hasonlóan vízálló, hogy megvédje a matracot a különféle „balesetektől”, vagy más ráömlő folyadéktól. A négy sarkán gumipántokkal kell rögzíteni a matrachoz, és erre kell tenni a sztreccs lepedőt.
  • Matracfeltét: a felülete lyukacsos, egyedi felépítésének köszönhetően szabadon áramlik a levegő a gyermek teste alatt, elszállítva a test által kibocsátott hőt és nedvességet. Gumipánttal rögzíthető a matracra, védi is azt a szennyeződéstől, nedvességtől, ennek a tetejére kerül a lepedő.
  • Szivacs matracfeltét: habszivacsból készült és 2 cm vastag Memory Foam betétet tartalmaz, ami nagy százalékban csökkenti a testfelszínre ható nyomást, így a gyermek testén nem alakulnak ki nyomáspontok vagy feszültséggócok. Közvetlenül a matracra kell helyezni, ami növeli a komfortérzetet. A lepedőt erre kell tenni.