Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Mellszívók és babamérlegek hete - Mert a szoptatás minden támogatást megérdemel
 

Előfordulhat, hogy az anyaság időnként nagy kihívások elé állít. Jó, hogy ilyenkor is van segítség – a baba anyatejes táplálásában és fejlődésének nyomon követésében például a mellszívó és a babamérleg, melyekre október 19-28. között 10-30% kedvezményt adunk.

 

Gyere és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

 

elektromos kézi mérleg

Akciós

Elektromos mellszívók ››

Akciós

Kézi mellszívók ››

Akciós

Babamérlegek ››

Az akció áruházainkban és a webáruházunkban is érvényes, ráadásul online rendelés esetén 10 000 Ft felett ingyen ki is szállítjuk a terméked. A kedvezmény a teljes árból kerül levonásra, más akcióval nem összevonható.

 

Kapcsolódó termékek

melltartó betét tejtároló tejserkentő

Melltartó betétek >>

Tejtárolók, tejgyűjtők >>

Tejserkentők >>

Legyen kéznél a mellszívó!

 

Fontos tudni, hogy bármikor szükség lehet rá, akár azonnal, de például az alábbi helyzetekben mindenképpen nagy segítséget jelent:

 

·         Ha „tartalék” anyatejet szeretnél képezni kisbabád számára például arra az esetre, ha másra bíznád.

·         Ha a tejtermelés fokozására van szükség. Ebben megoldást jelent a gyakoribb szoptatás, de a mellszívóval történő fejéssel tovább növelheted a tejmennyiséget.

·         Használd a mellszívót a mell túltelítődése esetén is! Ez akkor is bekövetkezhet, ha valamilyen okból kimarad a szoptatás, például hosszabbat alszik éjszaka a baba, fejéssel azonban megszüntethető a kellemetlen feszülés, és elkerülhető a mellgyulladás kialakulása.

·         Ha a mellgyulladás mégis bekövetkezik, a fejés nagy mértékben hozzájárul a gyógyuláshoz.

·         Ha a baba koraszülött, illetve ha valamilyen okból anya és baba el vannak egymástól különítve. Ilyen esetben a tejtermelés beindítása, fenntartása vagy a pici anyatejjel való ellátása csak fejéssel oldható meg.

·         A munkába való visszatérés esetén is megoldást jelent a tejtermelődés fenntartásában.

·         Ha esetleg gyógyszeres kezelésre van szükség az anyánál, és ez alatt az idő alatt nem szopizhat a baba, mellszívó használatával fenntartható az anyatej termelődése.

 

A kézi, illetve az egyes és dupla mellszívók között biztosan te is megtalálod azt, amelyik a legpraktikusabb számodra, és a leginkább támogat téged a szoptatás idején.

 

Biztosan eleget evett a baba?

 

Ez a kérdés sok édesanyában megfogalmazódik, melynek talán az is oka lehet, hogy a szoptatás során nem látszik az elfogyasztott tejmennyiség. Ennek megítélésében – különösen az első időszakban – nagy segítség lehet a babamérleg, hiszen a számok egyértelműek, és pontos információval szolgálhatnak. Jó tudni azonban, hogy a picik súlygyarapodása nem mindig egyenletes, mint ahogy azt is, hogy vannak babák, akik lassabban, míg mások gyorsabban gyarapodnak. Az átlagértékek és a különféle súlynövekedési táblázatok támpontot adhatnak, de minden gyermek egyedi növekedést mutat. A babamérleg biztonságérzetet nyújthat, hogy valóban eleget evett a pici, ez a nyugalom pedig kedvező hatással van a tejtermelődésre és így a szoptatásra.

 

Szakértőink mellszívókkal és babamérlegekkel kapcsolatos tanácsait itt olvashatod.