Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Segítség a vásárláshoz: Nadrágok, szoknyák, leggingek
 

600017

Az első ruhadarab, amit a régi ruhatáradban le kell majd cserélned - kb. a terhesség 4 hónapjában -, az a nadrág, vagy a szoknya. Az áruházainkban kapható kismamáknak készült nadrágok, leggingek és szoknyák speciális derékmegoldásaikban különböznek a hagyományosaktól.

 

Magasan ívelt derékvonaluknak, különleges kialakításuknak köszönhetően nem szorítják a hasat, sőt teret engednek egyre gömbölyödő idomaidnak. Különböző megoldások teszik számodra és babád számára a lehető legtökéletesebbé ezen darabok viselését, ezek lehetnek:

- Visszahajtható pamut derékrész: kényelmes, ezért az egyik legkedveltebb forma, amely a pocakra felhúzva – így kellemesen melegít – és visszahajtva is hordható. Többnyire ezt a módot választják a tervezők olyan nadrágoknál, mint például a joggingalsók, ahol kiemelten fontos a kényelem.

- Pocak alatti széles gumipánt: ennél a hátsó rész hagyományos derékmegoldással, az eleje pedig a hasat alátámasztó, rugalmas gumipánttal készül.

- Széles gumírozott derék megkötővel: a széles gumi klasszul alátámasztja a hasat, rugalmasan igazodik annak növekedéséhez, a megkötő pedig segít a megfelelő tartás biztosításában.

 

A nadrágok, leggingek és szoknyák többségénél a pocakbőség egy gumis derékpánton elhelyezett gombbal szabályozható, ennek segítségével lehet állítani, bővíteni a méretet. Ez alkalmazható elöl vagy oldalt cipzáras, illetve cipzár nélküli derékmegoldásokkal is.

 

Anyag: Kínálatunkban nagyon sokféle – a legújabb divattrendeket követő – kismamanadrágot, -legginget és -szoknyát találsz. Ezek alapanyagánál követelmény a rugalmasság, a kiváló formatartás, a jó légáteresztő és nedvszívó képesség, a kellemes, puha tapintás.

 

Típus és fazon: Sokfélét választhatsz, így alkalom szerint sportoláshoz vagy a mindennapokra, különleges alkalmakra, illetve évszak szerint télre vagy nyárra, valamint nadrágból az ízlésednek, egyéni stílusodnak megfelelően találsz bővebb fazonút vagy egyenes és szűk szárút.

 

Hány darabra van szükséged?

  • Jól jöhet egy elegánsabb szoknya vagy nadrág, egy lazább darab, mondjuk egy farmer, azon kívül pedig minimum egy igazán kényelmes jogging.
  • Az is számít, hogy milyen évszak van, ősszel és télen érdemes olyat választani, ami vastag anyagból készült, nyáron pedig jól jöhet egy csinos halásznadrág is a kismamaruhatárban.
  • A szoknyához, ruhához vagy tunikához jó választás a kismamalegging, ezt sok mindennel variálhatod.
  • A szülés után, a gyermekágyas időszakban valószínűleg egy ideig még nem tudod majd hordani a várandósság előtti nadrágjaidat, ám kismamaszoknyáidat, -ruháidat ebben az időszakban is viselheted.

 

A legfontosabb pedig, hogy a kiválasztott darab kényelmes legyen, ne vágjon, ne szorítson, de ne is essen le rólad.