Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Segítség a vásárláshoz: Orrszívók, orrspray-k és tartozékok
Nézd meg teljes választékunkat: orrszívók, orrsprayk és tartozékok
 

1411017Orrszívók

Az orrszívó a gyermek orrjáratában felgyülemlett váladék eltávolítására szolgál, meggyorsítja a légutak mielőbbi gyógyulását és megkönnyíti a légzést.

 

Többféle típust is megtalálsz a kínálatunkban attól függően, hogy hogyan működtethető:

  • A legegyszerűbbek a kézzel, mechanikusan működők: ezek anyaga szilikon vagy műanyag, többféle színben kaphatóak.

Van köztük sterilizálható és ergonomikus kialakítású is.

Ezzel el tudod távolítani a baba orrából a fürdés során keletkező váladékot, de valószínű, hogy náthás időszakban szükség lesz egy nagyobb szívóerővel rendelkező orrszívóra.

  • Porszívóra csatlakoztatható: nagy szívóerővel rendelkeznek, ezért nagyon hatékonyak. Használatukhoz porszívóra van szükség, csak így működtethetőek. Anyaguk lehet: műanyag vagy üveg.
  • Elemről és/vagy hálózatról működők: szívóerejük eltérő mértékű, utazáshoz ideálisak, mert kis helyen elférnek, és bármikor használhatók.
  • Létezik kétféle szívófejjel ellátott változat is, a kisebb szívófejjel már újszülöttkortól használható.
  • Csak szájjal vagy szájjal és kézzel szívós: ezzel csendben elvégezheted az orrszívást, ami fontos lehet, ha esetleg fél a baba a porszívó vagy az elemes orrszívó hangjától.
  • Orrballon: megszünteti a füldugulást nátha után, repülésnél fel- és leszállásnál is ajánlott a használata, mert biztosítja a középfül nyomáskiegyenlítését a hirtelen nyomásváltozáskor.

 

Orrspray-k

Áruházunkban többféle orrspay-t találsz, köztük olyat is, amelyik már újszülött babának is használható. Ezek a baba orrának kiöblítésére, illetve az orrdugulás elhárítására, nehéz légzés megkönnyítésére, gyulladásos folyamatok megszüntetésére, fertőzések megelőzésére, allergia, allergiás tünetek kezelésére javasoltak.