Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Segítség a vásárláshoz: Pelenkázóval kombinált rácsos kiságyak
Nézd meg teljes választékunkat: pelenkázóval kombinált rácsos kiságyak
 

485017A kiságy a legszükségesebb bútordarabja a babaszobának, hiszen a baba születésétől több hónapon át  biztonságos helyet nyújt a pici számára legfontosabb „tevékenységhez”, az alváshoz. Veszélyes lehet (fulladásveszély miatt), ha veled egy ágyban alszik a csöppség.

 

Előnyei:

  • Az ággyal együtt van a pelenkázó, ami praktikus a helykihasználás szempontjából.
  • Kisszekrénnyel és ágyneműtartóval is rendelkezik, így egy helyen tárolhatod a gyermek ágyneműjét, esetleg kisebb játékait és a pelenkázáshoz szükséges egyéb kellékeket.
  • Később különálló éjjeliszekrénnyé, vagy tárolószekrénnyé és ágyneműtartós heverővé alakítható, így újszülött kortól egészen kamaszkorig használható.

 

Mérete: 172×80 cm, a fekvőfelület mérete átalakítás előtt: 113×70 cm, átalakítás után: 170×70 cm

 

Típusok és tulajdonságok:

  • Mindegyik modell ágyráccsal készül. Az ágyrács rugalmas alátámasztást biztosít a baba testének, ugyanakkor folyamatos szellőzést biztosít a matracnak, lehetővé teszi a nedvesség elpárolgását.
  • A fekvőfelület magassága állítható. A különböző magassági fokozatokkal könnyen követni tudod a baba fejlődését. Az állítható fekvőfelület-magasság azért fontos, mert így nem kell olyan mélyre hajolni a pici babához, könnyebben szemmel tudod tartani, mert jobban rálátsz. Mielőtt a kicsi már önállóan fel tud ülni, a fekvőfelületet az alsó pozícióba kell helyezni.
  • Az oldalrács peremére külön vásárolhatsz műanyag fogvédőt, amely védi a gyermek tejfogait és lágy ínyét, ha esetleg rágja az oldalrácsot, illetve óvja a kiságyat is.
  • A kivehető oldalráccsal ellátott típus azért praktikus, mert ha már nagyobb a gyermek, önállóan is tud ki-be közlekedni, miközben mégis biztonságosabban alszik, mint egy sima heverőn, hiszen így a rácsoknak köszönhetően nem gurul le.
  • Anyaguk: laminált bútorlap, bükk oldalráccsal és fekvőfelülettel. A fából készült részek felületkezeltek, tehát csiszolva és lakkozva vannak gyerekbarát vízbázisú lakkal.

 

A kiságyhoz külön kell matracot vásárolni, melyből széles választékot találsz áruházainkban.