Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Pihenőszékek és hinták hete
 

Nagy választék kedvezményes áron

 

Fontos, hogy a babák kényelmes és biztonságos helyen nézelődhessenek és játszhassanak, amikor ébren vannak. Így te is nyugodt leszel. Vásárolj most pihenőszéket és hintát, melyekre szeptember 14-20. között 10-40% kedvezményt adunk!

összes hinta

Összes akciós pihenőszék

Akciós hinták, hintalovak

jatek rezgo zenelo

Akciós

pihenőszék, játékkal

Akciós

pihenőszék rezgőfunkcióval

Akciós

zenélő pihenőszékek

Az akció áruházainkban és a webáruházunkban is érvényes, ráadásul online rendelés esetén 10 000 Ft felett ingyen ki is szállítjuk a terméked. A kedvezmény a teljes árból kerül levonásra, más akcióval nem összevonható.

 

A hintázás fejleszt!

 

A hintázás óriási szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a mozgáskoordináció, a finommotorikus mozgások és a ritmusérzék kialakulásában. Ráadásul még jó móka is! Arról nem is beszélve, hogy nemcsak a kisebb, de a nagyobb gyerekekre is nyugtató hatással van. Hintáztasd a picit minél többet!

Miben segíthet a pihenőszék?

 

Például abban, hogy általa ingergazdag környezetet tudsz teremteni a baba körül, miközben egy kicsit felszabadulhatsz és szusszanhatsz egyet vagy intézheted a teendőidet. Az otthonod körüli feladatokra gyakran nem könnyű időt találni a pici mellett… Talán a baba születése előtt nem is sejtetted, hogy lesznek napok, amikor annak is örülsz, ha délután 2-re sikerül a pizsamából átöltöznöd…

 

Mindig szem előtt

 

A pihenőszékben a kicsit bárhova magaddal viheted a lakásban, így mindig láthat téged. Ez a csöppségeket megnyugtatja. Persze a legjobban azt imádják, ha anyához bújhatnak, máskor viszont szívesen nézelődnek és játszanak. A pihenőszék nemcsak biztonságot és kényelmet, de remek szórakozást is biztosít számukra. A legtöbb már újszülöttkortól használható.

 

Móka és megnyugtatás

 

A kettő együtt járhat, hiszen békés hangulatban lehet a legjobban elmélyülni a nézelődésben és a játékban. A rezgő- vagy hintafunkcióval ellátott pihenőszékek a ringatásra emlékeztetik a picit, így könnyen lehet, hogy el is szenderedik. Lágy dallamok és játékok? Így még élvezetesebb lesz a pihenőszékben töltött idő.

 

Kényelmi szempontok

 

A pihenőszék ülőkéje puhán körbeöleli a babát, de a kényelem fokozható azoknál a típusoknál, melyeknél a háttámla vagy éppen a lábtartó dőlésszöge állítható, vagy amelyik akár vízszintesig dönthető. Némelyiknél fejszűkítő és ülésszűkítő betét veszi körbe a csöppséget a nagyobb komfort és védelem érdekében.

 

Funkciók a köbön

 

Etetőszék, pihenőszék és hinta? Ha ilyen többfunkciós típusra vágysz, ezt is megtalálod. Evés, szórakozás, pihenés egyben: akárcsak egy jól sikerült vasárnapi ebéd, ahol a falatozás után még van idő a beszélgetésre, majd a széken elnyújtózva jöhet a lazítás. A kicsi miért ne csatlakozhatna ehhez?

 

Pihenj, lazíts te is babával, és gyönyörködj gyermeked mosolyában!

 

További hasznos tanácsokat itt olvashatsz a pihenőszékekről.