Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Téli baba- és gyerekruhák nagy választékával várunk
 

Beköszöntött a hideg idő, így a baba öltöztetése kulcskérdés lesz a mindennapokban. Ne legyen melege, de semmiképpen ne fázzon – néha művészetnek tűnik összehozni… Látogass el áruházainkba, nézz körbe webáruházunkban, nálunk mindent megtalálsz ahhoz, hogy a kicsit megfelelően öltöztesd a hideg téli napokon is:

7545017

sapkák, sálak, kesztyűk ››

7548017

pulóverek, kardigánok, mellények ››

7547017

kabátok ››

7554017

thermo ruházat ››

7550017

bundazsákok, overzsákok, babaoverálok ››

7549017

overálok, sínadrágok,

kabátos garnitúrák ››

7551017nadrágok ››

7552017csizmák, hótaposók,

bélelt cipők ››

7553017kocsicipők, tutyik ››

Hosszabb vagy rövidebb időre autóba ültök a pici babával, vásárolni mentek, a boltban időztök? Ingáztok a kint és a bent között? Sétára indultok a totyogóval, vagy nagyobb gyerkőccel, aki aztán majd ki is száll a babakocsiból? Egyáltalán nem mindegy!

 

A főszabály a rétegesség!

Babakocsis sétához adj az újszülött babára az otthoni ruhája fölé kardigánt, majd bundazsákot, babaoverált vagy overzsákot, a lábfej nélküli overálhoz pedig még zoknit és kocsicipőt vagy tutyit is, ami védelmet ad az aprócska babalábaknak. Majd jöhet a lábzsák, amiben igazán jó melegben van a csöppség. Ha nem tartózkodtok hosszabban a hidegben, akkor a praktikum is számít (erről az utolsó pontban olvashatsz).

Nagyobb gyerkőcöknél, akik már kiszállnak a babakocsiból, a pulóver és a nadrág fölé az overál, a kétrészes kabátos garnitúra, de a sínadrág-kabát kombináció is jó lehet. Akár be is vonhatod a választásba, hogy melyik változatban éli át jobban a mozgás szabadságát.

 

Lehetne még melegebb?

A thermo ruházat, például a thermooverál extra hővédelmet ad a piciknek.

 

A kiegészítők is fontosak!

Ne feledd a sapkát, amiből pici babáknál jól jöhet két réteg, egy vékonyabb és egy vastagabb is a leghidegebb időben. A sál és a kesztyű a baba- és gyerekruhatár elengedhetetlen darabjai.

 

Készülj, vigyázz, rajt!

Szó szerint. Jó, ha készülsz, és úgy rajtolsz, hogy van nálad plusz réteg, és váltás ruha, nem tudhatod, milyen kalandok várnak rátok.

 

A babalábak védelemben

Míg az egész kicsiknél elég a kocsicipő vagy a tutyi, a nagyobbaknál, akik már járni tudnak és szeretnék felfedezni a babakocsin kívüli világot, a bélelt cipő, csizma vagy hótaposó nyújt teljes védelmet a hideg ellen. A vízálló lábbeli mindenképpen szükséges a csapadékos napokon, hogy védje a nedvességtől a pici babalábakat.

 

Hóban, sárban

Fontos a vízálló overál, kabát vagy sínadrág is a kis kalandoroknak, akik most fedezik fel a téli örömöket. Hadd legyen öröm az öröm!

 

Számít a praktikum!

Babakocsiban, mózeskosárban altatod a picit? Máskor hordozóban utaztatod? Használj overzsákot, ami könnyedén átalakíthatsz, az overálban könnyen beövezed a picit, bundazsákká alakítva pedig nagyobb a mozgásszabadsága. Ahány tevékenység, annyiféle ötlet! Hogy könnyebben teljenek a téli napok!

 

Szakértőinktől egyéb hasznos tanácsokat is találsz, ha a linkekre kattintasz:

• Nadrágok, nadrágos garnitúrák

• Pulóverek, kardigánok, mellények

• Bundazsákok, overzsákok, babaoverallok

• Kabátok, pufimellények, poncsók

• Overallok, sínadrágok, kabátos kétrészesek

• Sapkák, sálak, kesztyűk

• Zoknik, harisnyák

• Kocsicipők, tutyik

• Bélelt cipők, csizmák, hótaposók