Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Touragoo termékek hete
 

Megbízhatóság kedvező áron!

 

A Touragoo márka széles termékkínálatában te is megtalálod, amire a kicsinek szüksége van, legyen szó babakocsiról, hordozóról vagy gyerekülésről, etetőszékről, pihenőszékről, utazóágyról vagy utazójárókáról. Ráadásul július 6. – 12. között sokféle Touragoo termékre 10-15-20% kedvezményt is adunk.

 

babakocsi gyerekules-uj-logos
Akciós babakocsik >> Akciós gyerekülések >>
etetőszék utazóágy 2

Akciós etetőszékek, 

pihenőszékek >>

Akciós utazóágyak,

utazójárókák >>

 

Összes kifutó termék >>
 

Az akció áruházainkban és a webáruházunkban is érvényes, ráadásul online rendelés esetén 10 000 Ft felett ingyen ki is szállítjuk a terméked. A kedvezmény a teljes árból kerül levonásra, más akcióval nem összevonható.

 

A Touragoo kedvező ár-érték aránnyal, a megbízhatóság jegyében több mint 10 éve van Magyarországon. 
 

A márka termékei kizárólag a Brendonban kaphatóak. Széles termékpalettáján az utazáshoz, az altatáshoz, az etetéshez és a pihenéshez kapcsolódó babaholmik is megtalálhatóak. A Touragoo a kismama övterelővel a várandósokra is gondol. Babakocsik, hordozók, gyerekülések, etetőszékek, pihenőszékek, utazóágyak, utazójárókák nagy választéka ígér megbízható minőséget, de egyéb termékek, így például leesésgátló, szoptatós fotel, babakocsi- és etetőszék-kiegészítők, matrac, kismotor is gazdagítja a kínálatot. Egyre szélesedő termékválaszték, és újdonságok várják a vásárlókat.

 

Ami még jól jöhet:

babakocsi kiegészítő matrac kismotor
Babakocsi kiegészítők >> Matracok >> Kismotorok >>