Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Új Touragoo babakocsik a megbízhatóság jegyében
 

Különböző igények, változó körülmények. A Touragoo babakocsik 6 új modellel kibővült választéka mindenre kínál megoldást. Ismerd meg újdonságainkat, és válaszd a számodra legmegfelelőbbet!

 

Modellek újszülött kortól
 

 

image_jo

Az újszülöttkortól használható új modellekel a Travel System előnyeit élvezheted: mindegyikhez csatlakoztatható hordozó, ami az autóban is használható, és bármikor könnyedén feltehető a babakocsivázra anélkül, hogy a picit kivennéd belőle. Így sokkal szabadabbnak érzed majd a jövés-menést a babával. Ami pedig a babakocsis sétákat illeti, ezek a mózeskosárral felszerelt modellek minden szempontból megfelelnek az újszülött csöppség igényeinek.

 

 

 

Már csak az a kérdés, hogy te melyiket választod. Ismerd meg a Touragoo újdonságait!

 

Touragoo Flame Plus 3in1 Gel

Ha olyan babakocsit szeretnél, amelyik teljeskörű megoldást kínál, válaszd ezt a multifunkciós modellt, amelynél a mózeskosár és a hordozó is benne van az árban. Hat hónapos kortól pedig dönthető sportülés várja a kíváncsi csöppségeket.

 

flame1flame2flame3

 

Több színben is elérhető!

Tudj meg többet>>

 

 

Touragoo Adventure Plus Gel

Kalandra fel! A hatalmas mózeskosár kellő helyet biztosít a pihenéshez a hosszabb séták alatt is. Az egy mozdulattal levehető és megfordítható ülőrész nagyban megkönnyíti az összecsukást. Modern formatervezés kíséri minden utatokat. (Hordozót külön vásárolhatsz hozzá.)

 

adventure1adventure2adventure3

 

Több színben is elérhető!

Tudj meg többet>>

 

 

Touragoo Tweed Gel

Egyedülálló dizájn, egyedi megjelenés, és persze magas minőség! Ha erre vágysz, akkor ezt a babakocsit egyszerűen imádni fogod! (Hordozót külön vásárolhatsz hozzá.)

Ezeknél a modelleknél a speciális zselészerű anyaggal feltöltött kerekek a felfújható kerekekhez hasonlóan elnyelik az út egyenletlenségeiből eredő rázkódást – és a döcögésmentes élmény pumpálás nélkül valósul meg.

 

tweed1tweed2tweed3

 

Több színben is elérhető!

Tudj meg többet>>

 

 

Touragoo Ramble 4

Rendkívül könnyű vázszerkezet, ugyanakkor nagy kerekek jellemzik, melyeknek köszönhetően nem csak városban használható, a kisebb úthibákat is tompítja, a bolygókerekeknek köszönhetően pedig könnyedén tudod irányítani. Válaszd ezt a modellt, ha más márka hordozóját szeretnéd rá rögzíteni, hiszen külön vásárolható adapter segítségével ezt könnyedén megteheted.

 

ramble1ramble2ramble3

 

Több színben is elérhető!

Tudj meg többet>>

 

 

Modellek féléves kortól

 

Touragoo Trip 3 és Trip 4

Könnyű, agilis, városi babakocsit keresel? Akkor ezt a modellt neked találták ki! Kicsire összecsukható, egyszerűen navigálható, ideális, ha sűrűn utaztok tömegközlekedési eszközökön. Választhatod a négykerekű változatát is, de ha a sportosabb dizájnt kedveled, akkor a háromkerekű verzió való neked.

 

trip3trip4

Több színben is elérhető!

Tudj meg többet>>

 

Minden modell többféle színváltozatban kapható, hogy biztosan megtaláld a hozzád illőt.

 

Az újdonságok mellett megtalálod kínálatunkban a klasszikus vonásokkal rendelkező Touragoo Tracket, és a Travel Systemként használható másik három modellt is, melyek közül az Touragoo Adventure Air felfújható kerekeinek és állítható rugózásának köszönhetően zökkenőmentes és maximális kényelmet nyújt a babának, a Touragoo Flame kitűnő ár-érték aránnyal bír, a Touragoo Trophy Air pedig masszív és nehezebb terepviszonyok között is remekül teljesít. Megbízható korábbi modelljeink is új színekkel várnak!

 

Szakértőink babakocsikkal kapcsolatos további tanácsait itt olvashatod.