Az első pillanattól...
Magyar English 
 
Segítség a vásárláshoz: Zenélő körforgók
Nézd meg teljes választékunkat: körforgók
 

36017A kiságyra rögzíthető zenélő körforgó több szempontból is hasznos kiegészítője a gyerekszobának: szórakoztatja a babát, a rajta lévő körbeforgó színes figurák és a többféle dallam felkelti a kicsi érdeklődését és leköti a figyelmét, ugyanakkor megnyugtatja, álomba is ringathatja. Nézelődés közben fejlődik is a kicsi: a zene fejleszti a hallását, a figurákra fókuszálva fejlődik a látása.

Újszülött kortól használható, ez lehet a pici első játéka. Érdemes a kiságy megvásárlásával egy időben beszerezni. A kiságy oldalához kell rögzíteni, fúrást nem igényel.

Addig használható, amíg nem ül fel a kiságyban a kicsi.

 

Mire figyeljek vásárlás előtt?

 

  • Élénk vagy inkább pasztellszínű legyen? – bármelyik megfelel a célnak, a mozgó figurák a kellemes dallammal mindenképpen felkeltik a baba érdeklődését;
  • Hányféle dallamot játsszon? – természetesen annál jobb, minél többféle dallamot játszik.
  • Fontos-e a hangerő szabályozása? - igen, amikor a baba nézelődik, lehet hangosabb, elalvás előtt pedig halkabb.
  • Elemes vagy felhúzós legyen? – bármelyik jó, de az elemest kényelmesebb használni.

Típusok és tulajdonságok:

 

  • Az elemmel működők általában negyed óráig zenélnek egyfolytában, a legtöbb távirányítóval is működik, többféle dallamot játszik (természethang, szívhang, különféle dallamok).
  • A mechanikusan felhúzhatók egy dallamot játszanak folyamatosan, rövid ideig. Van, amelyik világít is, létezik olyan típus is, amelyik később lámpaként is használható.

Anyaguk lehet plüss, műanyag vagy textil, a forgó figurák pedig leszedhetőek és különálló játékként használhatóak.