Az első pillanattól...
Magyar English 
 
-30% minden szoptatós és pihenőpárnára
 

Várandós vagy és egyre kényelmetlenebb az alvás? Szeretnéd, ha a szoptatás számodra és kisbabád számára is minél nagyobb kényelemben és biztonságban zajlana? Január 12-18. között 30% kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk szoptatós és pihenőpárnát, betétet és huzatot. Az akció áruházainkban és a webáruházunkban is érvényes. 

7641017-30% minden

kismama pihenőpárnára ››

7640017

-30% minden többfunkciós, pihenő- és

szoptatós párnára ››

7639017

-30% minden

szoptatós párnára ››

A kedvezmény a teljes árból kerül levonásra és akciós termékekre is érvényes. A kedvezményes árak január 12-től láthatók weboldalunkon.

 

Az alábbiakban elkalauzolunk a szoptatós és pihenőpárnák között, hogy megtudd, mikor melyiket érdemes választani, hiszen a különböző típusok különböző funkciókkal bírhatnak, és más-más időszakban nyújthatnak kényelmet.

 

Pihenéshez vagy szoptatáshoz? Mindkettőhöz!

 

• Ha pihenés vagy alvás közben a növekvő pocakodnak már nehéz helyet találni, akkor biztosan eljött az ideje, hogy beszerezz egy pihenőpárnát, amelynek formára alakítható töltete követi a tested vonalát, így a hasadat alátámaszthatod vele, de a gerincednek és a végtagjaidnak is kényelmes tartást biztosít.

• A sikeres szoptatás egyik alapfeltétele, hogy a kismama és a kisbaba is komfortos testhelyzetet tudjon felvenni. Ebben nagy segítség lehet a szoptatós párna, amely a babának megfelelő alátámasztást nyújt, és biztonságot jelent, téged pedig tehermentesít. A szoptatós párnán a baba pihenhet is.

 

 

Háromféle típus közül választhatsz

 

1. Pihenőpárnák: Ha várandós vagy, választhatod ezt a típust, melyet egészen a szülésig használhatsz. Persze, ha annyira megszereted, miért ne pihenhetnél rajta később is, hiszen kisbabád ellátása mellett biztosan vágysz majd időnként a lazításra.

2. Szoptatós párnák: Válaszd ezt a típust, ha szeretnéd kisbabádat kényelmesen szoptatni, és el akarod kerülni a rossz szoptatási pozícióból eredő problémákat.

3. Pihenőpárna és szoptatós párna egyben: Ez a változat mindkét funkcióban megállja a helyét, tehát már a várandósság során is használható, és maximális kényelmet nyújt, amikor pedig megszületik a baba, hű társ marad a szoptatások alkalmával.

 

Szakértőink témával kapcsolatos tanácsait itt olvashatod el ››