Bugyipelenka

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Bugyipelenka

Az eldobható bugyipelenka az izgő-mozgó gyerekeknek lett kitalálva. A mászni, járni tudó gyerekek már nem annyira közreműködőek, mint a kisebbek. Nehéz őket rábírni, hogy egyhelyben maradjanak a pelenkázás alatt. Vannak babák, akiknél minden kreativitásra és ügyességre szükség van a pelenkacserénél. A gyorsaságról nem is beszélve! Az is előfordulhat, hogy a totyogót csak menet közben lehet elcsípni. A bugyipelenka ilyenkor megkönnyíti a mindennapokat, hiszen könnyedén felhúzható, akár egy kisbugyi. Ráadásul éjjel-nappal tökéletes védelmet nyújt.

A bugyipelenka előnyei

  • Kényelmes: A legkényelmesebb megoldás, mivel a használat után nincs más teendő, mint a szemetesbe dobni és elővenni egy tiszta pelenkát. Ha szeretnéd elkerülni a szagok terjedését, használj pelenkatároló kukát, ami a lehető legjobban elnyeli a szagokat.
  • Könnyű cserélni: A formája teljesen olyan, mint egy bugyi. Nincs rajta tépőzár, nincs külön rögzítés. A derekán gumírozás biztosítja, hogy ne csússzon le. Egyszerűen levehető és feladható, mintha csak egy bugyi lenne.
  • Kiváló nedvszívó képesség: Egy mai modern leszoktató pelenka már kiválóan elszívja a nedvességet. Olyan fedőréteggel van ellátva, ami rögtön elvezeti a nedvességet a baba bőrétől.
  • Véd a szivárgás ellen: A jó minőségű bugyipelenka úgy van kifejlesztve, hogy akár hosszú órákon keresztül képes bent tartani a nedvességet. A szobatisztaságra szoktató pelenka egész éjen át megakadályozza, hogy kifolyjon a pisi.
  • Többféle méret: A bugyipelenka különböző méretekben kapható. Testsúly alapján tudod kiválasztani a babának megfelelő méretet.

Környezetbarát bugyipelenka

Sok támadás éri az eldobható pelenkákat. Való igaz, hogy rengeteg szemét termelődik általuk. Viszont a kényelmi szempontok ennek ellenére nagyon kecsegtetőek. De van megoldás, ha nem szeretnél lemondani a kényelemről, ugyanakkor a környezetet is szeretnéd védeni. A környezetbarát bugyipelenka ebben segít neked!

Az öko eldobható bugyipelenka természetes alapanyagokból készül. A környezet védelme pedig nem áll meg ennyiben. Ugyanis a legtöbb eldobható öko pelenka csomagolása is környezetbarát. A környezettudatos elvek a gyártási és feldolgozási folyamatokban is megjelennek. A gyártás során nagyrészt megújuló erőforrásokat használnak.