Kismama nadrág

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Kismama nadrágok

Kismamának lenni talán a legnagyobb áldás egy nő életében. A baba egyre csak növekszik – ahogy a pocak is.

Ezért a nadrágok egyre jobban feszülnek. Mígnem a várandósság során eljön egy pont, mikor a régi nadrágok már nagyon kényelmetlenek lesznek. Ekkor jön el a kismama nadrágok ideje. Amint felpróbálod az első kismama nadrágot rögtön érezni fogod mennyire kényelmes. És nem is sejted micsoda minőségi változást hoz az életedbe! 

 

A kismama nadrágok előnyei

Egy hagyományos nadrág sosem tud olyan kényelmes lenni, mint egy kimondottan kismamáknak tervezett nadrág, mert nem tudja felvenni a pocakod formáját és valahol mindig szorítani fog. A kismama nadrágok úgy vannak kialakítva, hogy az ne nyomja a kismama pocakját: a nadrág elején a korc alacsonyabban van, mint egy hagyományos nadrágnál és ehhez van rögzítve egy nagyon rugalmas gumírozás.

A kismama nadrágok gumírozása a 9 hónap során végig kényelmes viseletet biztosít. Követi a pocak növekedését, sosem túl szoros és amiatt sem kell aggódnod, hogy lecsúszik.

Egy jól megválasztott kismama nadrág a teljes várandósság alatt végigkísér!

Szerencsére ma már nem kell választanod a divat és a kényelem között. Nagyon széles választékban kaphatóak kismama nadrágok, amik legalább annyira divatosak, mint amennyire kényelmesek. A sportos kialakítás miatt a kismama farmernadrágok számítanak igazi favoritnak. De bőven akad választás kismama szövetnadrág vagy éppen kismama jogging fronton is. A te döntésed, hogy inkább elegáns, inkább bohém, vagy inkább sportos szeretnél lenni. A Brendon kínálatában biztosan találsz hozzád illő kismama nadrágot.