Philips Avent bébiőrök

Legyél mindig képben a Philips Avent bébiőrök segítségével. Kukucskálj vagy hallgatózz be kicsit a szobába az intelligens, videós vagy hangfunkciós bébiőrökkel. Ismerd meg bébiőreinket!

Videófunkcióval rendelkező bébiőrök: A videófunkcióval rendelkező bébiőrrel is meghallgathatod, mi történik kisbabáddal, és bepillanthatsz hozzá anélkül, hogy megzavarnád őt. A kamera (bébiegység) és a képernyő (szülői egység) használatával privát és biztonságos kapcsolaton keresztül ellenőrizheted, hogy tényleg eljött-e a következő etetés ideje vagy csak téves riasztásról van szó. Az intelligens bébiőrhöz hasonlóan ez a készülék is alkalmas a szoba hőmérsékletének és páratartalmának figyelemmel kísérésére, kétirányú kommunikációra és altatódalok lejátszására.

Hangfunkcióval rendelkező bébiőr: A hangfunkcióval rendelkező bébiőr – ahogy már valószínűleg sejted is – csak hangok átvitelére szolgál. Megnyugvást biztosít azáltal, hogy hallhatod kisbabád gőgicsélését és felriadásait az adókészüléken keresztül, lejátszhatsz neki altatódalokat és beszélhetsz is gyermekedhez azon keresztül. A hangfunkcióval rendelkező bébiőrön állítható a mikrofon érzékenysége, hogy csak bizonyos zajszintek legyenek hallhatók. Kizárhatja például az altatókat, miközben nyugodt lehetsz afelől, hogy meghallod, ha gyermekednek szüksége van rád.

Függetlenül attól, hogy melyik bébiőrt választod, megnyugvást nyújt az, hogy privát és biztonságos kapcsolaton keresztül figyelheted kisbabádat, így akár pihenhetsz is egyet, míg a kicsi alszik.