Philips Avent itatópoharak, kulacsok (35 db)

Segítség a választáshozA felnőtt módon való ivás megtanulása az itatópoharakkal kezdődik. A Philips Avent kisbabáknak és tipegőknek szánt tanulóüvegei és tanulópoharai elérhetővé teszik gyermeked számára az önálló ivást. Vágjatok bele a tanulóüveg segítségével. Amikor gyermeked készen áll, gyakoroljátok és fejlesszétek az új készséget az itatófejes és a szívószálas tanulópohárral, végül pedig az Első Ivópohárral. Kisbabáknak és tipegőknek szánt tanulópoharaink mind csöpögésmentesek, könnyen kézben tarthatók, valamint BPA-mentesek.

Segítség a választáshoz
Sorrend
Szűrők
Sorrend
Akció
  ( db)
  • Áruházainkban bővebb kínálatot is elérhetsz, kérd eladóink segítségét!
  • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett, minden termékre.
  • Gyors kiszállítás, készletről.
  • Ügyintézés bármelyik Brendon áruházban.  A felnőtt módon való ivás megtanulása az itatópoharakkal kezdődik. A Philips Avent kisbabáknak és tipegőknek szánt tanulóüvegei és tanulópoharai elérhetővé teszik gyermeked számára az önálló ivást. Vágjatok bele a tanulóüveg segítségével. Amikor gyermeked készen áll, gyakoroljátok és fejlesszétek az új készséget az itatófejes és a szívószálas tanulópohárral, végül pedig az Első Ivópohárral. Kisbabáknak és tipegőknek szánt tanulópoharaink mind csöpögésmentesek, könnyen kézben tarthatók, valamint BPA-mentesek.

  Feliratkozás hírlevélre
  Hétről hétre tanácsokkal segítünk, megtudhatod mi történik a babáddal és veled.
  Mikor érkezik a baba?

  Kérjük használj más böngészőt!

  Az általad használt böngészőn (Internet explorer) ez az oldal sajnos nem működik. Kérjük próbáld meg egy másik böngészőben! Köszönjük!