Philips Avent Mellszívók, szoptatási termékek

Az anyatej folyamatosan termelődik. Rendszeres mellfejéssel növelhetjük a tej mennyiségét. A mell fejésére a következő okok miatt lehet szükség:
- az emlő túltelődött, vagy a tejtermelés megindítása, növelése a cél,
- a baba nem akar szopni, de a lefejt tejet szívesen issza.
Fejni lehet kézzel, vagy mellszívó készülékkel. Sokféle mellszívó készülék van forgalomban, fontos azonban, hogy jó minőségű, könnyen tisztítható, egyszerűen kezelhető legyen, ne okozzon fájdalmat, sérülést a mellen. A Philips Avent kézi mellszívót a tejleadás serkentésére tervezték a baba szopó mozgásának utánzásával. Használata kényelmes, hiszen a fejéshez már nem kell előredőlni, a készülék kényelmesen, hátradőlve is használható. A Philips Avent elektromos mellszívó a kézi mellszívók előnyeit emeli egy következő szintre. A három különböző szíváserősségi fokozat mellett a gyengéd, stimuláló beállítás segíti az anyatej gyors, természetes, hatékony és könnyed fejését. A lefejt tejet könnyedén tárolhatjuk a Philips Avent anyatejtároló rendszereiben.
A szivárgó tejtől sem kell tartanunk, hiszen a Philips Avent eldobható nappali melltartóbetétjeinek használata során a többrétegű anyagnak és az extra nedvességelvezető képességnek köszönhetően a nedvesség a betét belsejében marad. Ultra vékony kialakításának köszönhetően a ruha alatt szinte láthatatlanná válik és a csúszásgátló tapadókorong segítségével mindig a helyén marad.
A befelé forduló vagy lapos mellbimbók a nők 10%-át érinthetik, ezt a rövid tejelválasztó csatornák okozzák, amik visszafogják a mellbimbót és meggátolják, hogy kiemelkedjenek. A Niplette™ bimbókiemelő egy egyszerű és hosszantartó megoldás a lapos vagy befordult mellbimbókhoz. Gyengéd szívóhatása révén a Niplette kihúzza a mellbimbót egy gyűszűszerű kupakba, apránként meghosszabbítva a tejelválasztó csatornákat.
A Philips Avent bimbóvédő papírvékony puha, teljesen szagtalan szilikonból készül, amely védi a kisebesedett mellbimbót szoptatás közben. Pillangó alakja elősegíti, hogy a baba szoptatás közben az anya melléhez érjen.