Philips Avent sterilizálók és cumisüveg melegítők

Az etetőfelszerelés fertőtlenítésével megóvhatod kisbabádat a különösen ártalmas baktériumoktól és egyéb kórokozóktól, amelyek jelen lehetnek a csapvízben, a tejben, sőt, akár még a kezeiden is. Ezek a kórokozók még akkor is okozhatnak betegséget, ha csak kis számban vannak jelen, ezért fontos, hogy ebben a korai időszakban megfelelően gondoskodj a baba védelméről. Nem probléma, ha az etetőfelszerelésben fertőtlenítés után nem maradnak baktériumok, hiszen kisbabád az ételeken keresztül hozzájut a szükséges hasznos baktériumokhoz. A legtöbb mosogatógép nem elég forrón mos ahhoz, hogy fertőtlenítse a cumisüvegeket. A kutatások megállapították, hogy legalább 90 Celsius-fok szükséges - az eszköz minden részén - ahhoz, hogy gyorsan és biztosan elpusztuljanak azok a baktériumok, amelyek általában veszélyesek lehetnek a babák számára. A baba egészségének megóvása érdekében az első hat hónapban az etetőfelszerelés minden részét fertőtlenítsd. Abban az esetben, ha a 6. hónap előtt bevezeted a szilárd ételeket, érdemes fertőtleníteni a tálakat és kanalakat is.
A 6. hónap után a gyermek egyéves koráig már csak a tej adagolásához használt részeket fertőtlenítsd. A Philips Avent sterilizálók a kórházakban is használt gőzsterilizálási eljárást alkalmazzák, amely vegyszer hozzáadása nélkül is hatékony, gyors és egyszerű. Amennyiben nem nyitod fel az Avent sterilizáló készülék fedelét, tartalma akár 24 órán át steril marad. A sterilizálás megvédi a babát a különösen káros baktériumoktól, amíg immunrendszere meg nem erősödik.

A Philips Avent cumisüveg-melegítő a kíméletes melegítés technológiának köszönhetően segít megőrizni az anyatejben található tápanyagokat és vitaminokat. Az érzékelőnek köszönhetően ellenőrzi a tej hőmérsékletét. Nincs túlmelegítés és forró pontok. Gyermeked mindig tökéletesen melegített tejet ihat, biztonságosan.