Téli ruhavásár

Babaruhák és kismamaruhák széles választékban

 

Új ruhákra van szüksége a babának? Jó lenne néhány melegebb holmi, de olyan is, amit akár majd tavasszal is tud hordani? Netán várandósként vágysz néhány praktikus darabra? Most itt a remek alkalom, hiszen áruházainkban és webáruházunkban téli ruhavásárt tartunk. Gyere el és nézz körül nálunk, vagy rendeld meg új kedvenced online, 10 000 Ft fölött ingyenes házhozszállítással!

 

A kedvezmény a teljes árból kerül levonásra, más akcióval nem összevonható. A leárazás a készlet erejéig tart. Az akció január 08-től érvényes.

 

Az öltözködés hidegben, a szabadban eltöltött idő alatt kiemelt figyelmet kap. Különösen így van ez a pici babáknál és a kisgyermekeknél. Persze várandósként sem mindig könnyű eldönteni, mit is vegyél fel. Pedig a séta a jó levegőn mind a kisbabák, mind a kismamák számára rendkívül fontos.

 

Levegőzés = testi-lelki felfrissülés

 

Edzetten, egészségesen

Minél több munkának teszed ki a pici hőszabályozó központját, vagyis minél többször kell dolgoznia azon, hogy a hőmérséklet változásait kiegyenlítse, annál edzettebb lesz a szervezete, és könnyebben ellenáll a fertőzéseknek. Persze rád is jó hatással lesz a séta.

 

Meghozza az étvágyat

A hőmérsékletkülönbség és a kinti levegő mozgása mélyebb légvételre késztet. A tüdő fokozott munkája serkenti az anyagcserét. Ennek hatására javul az étvágy. Így van ez kicsiknél-nagyoknál egyaránt.

 

Fejlődik az értelme, fejlődik a mozgása

A környezet ingergazdagsága jó hatással van a gyerekekre, és odakint a szabadban annyi minden van, amire érdemes odafigyelni, amihez érdemes odaszaladni.

 

Álmot hozó levegőzés

A szabad ég alatt jó nagyokat lehet aludni, különösen babakocsiban ringatózva. Praktikus és hasznos is lehet alvásidőben levegőztetni a kicsit.

 

A kulcsszó: réteges öltöztetés

A levegőzés feltétele – különösen ilyenkor – a megfelelő öltözék. Lássuk rétegről rétegre, hogy mit is kell ráadni a babákra, a kisgyerekekre:

 

  1. Otthoni öltözék a kombidressz, a rugdalódzó – ezek fölé kerül a többi réteg. Ha sétára indultok, akkor a rugdalódzó helyett harisnyát is adhatsz a csöppségre aláöltözet gyanánt.
  2. Aztán jöhet a kardigán, a pulóver vagy a mellény. Ezek persze odabent is elkelhetnek, a téli levegőzés során azonban elengedhetetlen réteget jelentenek odakint.
  3. Aztán attól függően, hogy mekkora a gyerkőc, a babaoverál vagy az overál, illetve az overzsák, a kabát nadrággal/sínadrággal vagy a kabátos garnitúra következik. Jól tartja a meleget a thermoruházat. A kicsi babákat persze még bundazsákba is kell dugni.
  4. És ha már a nagyobb ruhadarabokat feladtad a picire, vehetsz egy nagy lélegzetet, hogy mindezt sikerrel végrehajtottad, ámde szükség van még egy kis kitartásra, hiszen majd csak ezután jönnek a kiegészítők: a kesztyű, a sál és a sapka, amelyek ugyanannyira fontosak.
  5. És persze nem feledkezhetünk el az imádni való babalábakról sem, hiszen azoknak is kell a jó meleg egy csöpp csizma, hótaposó vagy bélelt cipő formájában.

 

Túl a télen…

Jó ideig szükség van még a legmelegebb ruhadarabokra, így a sapkára, a kesztyűre, a sálra, a meleg overálra vagy kabátra, de a nadrágok, mellények, pulóverek, kardigánok és egyéb ruhadarabok veletek tarthatnak majd a most még csak várva várt tavasz során is, hiszen ezekre mindig szükség van. A legkisebbek is várják a jó időt, amikor a vastag ruha helyett elég csak egy vékony réteg és kocsicipőben vagy tutyiban lehet nézelődni a babakocsiból.

 

Séta várandósan

Kismamaként szívesen teszel egy jól eső sétát? Kényelmes öltözetben miért is ne! Ebben az időszakban kiemelten fontos, hogy a ruha, amit viselsz, komfortos legyen – és nemcsak a séták alkalmával, hanem mindig. Várandósként valószínűleg büszkén mutatod a pocakod a világnak, ám a kismama nadrág vagy szoknya, ami együtt nő a pocakoddal, a speciálisan kismamák számára kialakított tunika, póló, ruha, pelerin, kardigán és kabát még feledhetetlenebbé teszi ezt az időszakot kint és bent egyaránt.

 

 

Technikai probléma

Az általad használt böngészőn (Internet explorer) ez az oldal sajnos nem működik. Kérjük próbáld meg egy másik böngészőben! Köszönjük!