Babaágynemű, gyerek ágynemű, baba paplan

Segítség a választáshoz

Babaágynemű, gyerek ágynemű, baba paplan

A különféle babaágyneműk és gyerek ágyneműk, ágykiegészítők és takarók segítenek az alvás nyugodt és meghitt körülményeinek megteremtésében. A hangulatos babaszoba nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem kellemes és barátságos légkörével hozzájárul a kicsi egészséges fejlődéséhez is.

Az ágynemű garnitúrák több méretben kaphatók babaágyneműtől egészen az ovis ágyneműig, nemcsupán baba paplant és baba párnát tartalmaznak, hanem vásárolható hozzájuk rácsvédő, zsebes tároló, pelenkatároló zsák és baldachin is. A bevarrt betétes szetteken kívül választható különböző méretben ágynemű betét, hozzájuk illő ágyneműhuzattal. Az újszülött ágynemű szettjét érdemes a kisággyal, babaággyal és a többi kiegészítővel egy időben megvásárolni, így jól össze tudod hangolni a színeket, a mintákat és a stílust.

  • Kétféle méretben kaphatók, újszülött kortól egészen az óvodában is használható ovis ágyneműkig.
  • A párnát az első időszakban akár félre is lehet tenni, ilyenkor egy textil pelenka elég lehet a pici feje alá. Később, ha esetleg nyugtalanul alszik, akkor érdemes a garnitúrához tartozó baba párna bevezetésével próbálkozni.
  • Érdemes két ágynemű garnitúrát, vagy összeállított szettet (ágynemű betét és ágyneműhuzat) vásárolni, hogy legyen váltás.
  • A bevarrt betétes változat külső részen fix huzattal készül, pamutból vagy plüssből, töltetük pedig flísz. Ezek könnyen kezelhetőek, mosógépben egyszerűen moshatók.