Lépj velünk kapcsolatba

E-mail: info@brendon.hu

Reklamáció esetén kérjük, minden esetben küldd el a vásárlást igazoló bizonylat fényképét, illetve online vásárlás esetén a rendelés számát. Az ügyintézés megkönnyítése érdekében, ha teheted, csatolj fényképet is a termékről. 

Telefon: +36703397000

hétfő - péntek: 8:30 - 19:00 óráig, szombat - vasárnap: 8:30 – 17:00 óráig.

 

Amennyiben Vásárlás egyéni tanácsadással ingyenes szolgáltatásunkat szeretnéd igénybe venni, kérjük, foglalj időpontot vevőszolgálatunkon, a fenti e-mailen vagy telefonszámon!

 

Gyakran ismételt kérdések

Mikor fogom megkapni a webáruházban megrendelt termékeimet?

Termékeink szállítási határideje: 1-4 munkanap.

A fuvarozó cég a küldemény nyomkövetéséről és a kézbesítés időpontjáról e-mailt küld Neked. A levélben feltüntetett linken tudod a kiszállítás időpontját módosítani, ha a megadott dátum nem megfelelő.

Hétvégén vagy ünnepnapon leadott megrendelésedet az ezt követő első munkanapon dolgozzuk fel.

 

Mennyibe kerül a webáruházban megrendelt termék házhozszállítása?

A kiszállítás díja 1 290 Ft. Ingyen kiszállítást biztosítunk 20 000Ft feletti vásárlás esetén.

 

Hogyan tudom kifizetni a webáruházi megrendelésemet?

  • A megrendeléskor bankkártyával.
  • Utánvéttel, azaz a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával.

 

Hogyan küldhetem vissza a webáruházból megrendelt terméket?

Termékek visszajuttatásának legegyszerűbb módja, ha behozod bármelyik áruházunkba. Ha postán vagy futárral küldenéd vissza a terméket, minden információt megtalálsz az alábbi oldalon

 

Van-e az áruházakban abból a termékből, amire szükségem van?

A weboldalon található bármely termék elérhető áruházainkban. Ha a keresett termék nincs az adott áruházban, akkor személyesen az áruházban vagy odarendelheted, vagy megrendelheted az otthonodba házhozszállítással.

 

Mit tegyek, ha reklamációm van a megvásárolt termékkel kapcsolatban?

Reklamációdat Magyarországon bármely Brendon áruházban intézheted (ne felejtsd otthon a vásárlási bizonylatot). Amennyiben vevőszolgálatunkhoz fordulsz segítségért, kérjük, minden esetben küldd el a vásárlást igazoló bizonylat fényképét, illetve online vásárlás esetén a rendelés számát. Az ügyintézés megkönnyítése érdekében, ha teheted, csatolj fényképet is a termékről.

 

Hová forduljak a hibás termékemmel?

Kizárólag a Brendonban vásárolt, vásárlási bizonylattal rendelkező, garanciális termékek javításával tudunk foglalkozni! Ezzel kapcsolatban Magyarországon bármelyik Brendon áruházban fogadjuk a reklamációdat. A jótállásos termékek esetében érdemes közvetlenül a jótállási jegyen feltüntetett szakszervizhez fordulnod, mert így rövidebb idő alatt juthatsz hozzá javított termékedhez.