Áruházi vásárlás házhozszállítással

Kinézted a weben, de nem találod áruházunkban?

Megvennéd, de nem tudod hazavinni?

Segítünk!

Termékeink döntő többségét 1-4 munkanapon belül otthonodba, vagy az általad kiválasztott áruházba szállítjuk, ha megrendeled és kifizeted eladóinknál.
A kiszállítás díja 950 Ft, 15 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

A megvásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el hozzád, a kiszállítás időpontjáról a szállító cég e-mailben fog értesíteni. 

Ha áruházunkba kérted a szállítást

  • Amennyiben a címnek valamelyik áruházunk címét adtad meg, a megrendelt terméket a kiszállítást követően az áruház nyitva tartási idejében tudod átvenni.
  • Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megrendelt terméket csak az eredeti, megrendelést és kifizetést igazoló árukísérő bizonylat ellenében tudod átvenni.

Ha saját címre kérted a szállítást

  • Fontos, hogy a megrendeléskor pontosan add meg a szállítási címet (lépcsőház, folyosó, emelet, ajtószám), mert ebben az esetben a futárszolgálat a bejárati ajtódig viszi a csomagot. Amennyiben a szállítási címben az emelet, ajtó nincs feltüntetve, a futárszolgálat a telekhatár közúttal való találkozásáig szállítja a csomagot (folyosó, lépcsőház, emelet stb. nem tartozik ide).
  • A kiszállítás munkanapon 8-17 óra között történik.
  • Amikor a futár megérkezik, kérjük, vizsgáld meg a küldemény csomagolását, és csak akkor vedd át, ha sértetlen! Ha hibát észlelsz a csomagon, jelezd a futárnak, és töltsetek ki együtt egy jegyzőkönyvet a problémára vonatkozóan.