Babanapló

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Várandós és babanaplók

 

Már a babavárás alatt vezethetsz várandósoknak szánt naplót, amibe feljegyezheted életed egyik legemlékezetesebb időszakának eseményeit, érzéseit.

 

Vannak olyan kiadványok is, melyek nemcsak a saját gondolataidnak adnak helyet, hanem amelyekből hónapról hónapra megtudhatod, hogyan fejlődik a baba, mi történik veled, hasznos információkat és ötleteket kaphatsz az egészségről, táplálkozásról és a szülésről, vagy éppen beírhatod a soron következő vizsgálat időpontját, az elintézendőket, és feljegyezheted, hogy mi mindent kell még a babának beszerezni. Egy ilyen napló örök emlék marad, őrzi a baba életének kezdeti időszakát.

 

Amikor megszületik a kicsi, a babanapló ad helyet a folytatásnak… Ezt is megvásárolhatod már a várandósság idején, de várhatsz vele a kisbaba születéséig is, főleg, ha nem tudod a kicsi nemét, hiszen ezekből a kiadványokból létezik kislányos és kisfiús is, és uniszex is.

  • A naplóba feljegyezheted gyermeked fejlődését, a vele kapcsolatos eseményeket és a legszebb, legemlékezetesebb pillanatokat.
  • Némelyikbe apró emlékeket is helyezhetsz, így például a karszalagot, egy hajtincset, kedvenc játékot, de a legjobb fotók is a naplóba kerülhetnek.
  • Létezik különleges, babanaplóként szolgáló szinezőkönyv is az élet kezdetének meghitt és kreatív megörökítésére.
  • Ikerbabáknál természetesen jár a külön napló mindegyik csemetének.
  • Vannak olyan babanaplók, amelyek kiváló segítői lehetnek a pótmamának, aki a kicsire vigyáz, amíg te távol vagy. Ezekben megtalálható minden lényeges adat a kicsiről, elérhetőségek és sürgősségi telefonszámok, sőt te is egy pillanat alatt tájékozódhatsz azokról az eseményekről, melyek a távolléted alatt történtek.

A napló tökéletes ajándék babaváró pároknak vagy újdonsült szülőknek.