BEBA

Tápláld a jövőjében rejlő lehetőségeket

Gyermeked fejlődésében minden egyes nap számtalan olyan ámulatba ejtő változás zajlik, amely befolyásolja életének későbbi alakulását. Most rakod le gyermeked egészségének életre szóló alapjait és ez az a meghatározó ívű fejlődési szakasz, amely ablakot nyit a benne rejlő páratlan lehetőségek kibontakoztatására.

1 és 3 éves kor között, ilyen hatalmas változások mellett, az egészséges fejlődés alapja természetesen továbbra is a megfelelő táplálkozás, amely ebben az időszakban azonban egyre összetettebbé válik. Kihívást jelenthet, hogy biztosítsd gyermeked számára a növekedéséhez szükséges megfelelő tápanyagokat: hiszen bár az adható élelmiszerek listája bővül, a kicsi öntudatossága is növekszik, ragaszkodik a megszokott ízekhez, illatokhoz és válogathat a neki kínált ételek között.

Mi fontosnak tartjuk, hogy ebben segítsünk. Ez vezérelte a BEBA® úttörő szerepét már a kezdetektől, és ezért minden nap arra törekszünk, hogy minél korszerűbb és változatos táplálékot fejlesszünk a gyermekek számára.  Mindaz, hogy hogyan és mivel táplálod gyermeked, meghatározza azt, hogy csöppséged hogyan fog nőni és fejlődni, sőt jövőbeni egészségére is hatással van.

A Nestlé® több mint 150 éve úttörő a csecsemőtáplálási termékek kutatás-fejlesztésében. Magas színvonalú tudományos hátterünkkel és szakértő megoldásainkkal támogatjuk a gyermekedben rejlő lehetőségek kibontakozását. Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja gyermeked későbbi életminőségét. A számára szükséges tápanyagok biztosítása, beleértve a baba életkorának megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét támogatja az ideális növekedés ütemét (se nem túl lassú, se nem túl gyors).

Az anyatejnél nincs tökéletesebb táplálék egy kisbabának, melynek összetettségéről egyre többet tudunk meg és ez folyamatosan inspirálja innovációinkat. Több évtizedes kutatásunk eredményeként fejlesztettük ki a BEBA OPTIpro® anyatej-kiegészítő tápszereinket összetevők egyedi kombinációjával. Immunonutriens összetevői (A-, C, D-vitamin, vas és cink) hozzájárulnak gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez.*
Fontos, hogy a gyermekek, egy éves kor felé haladva, a szervezetük számára szükséges sok hasznos tápanyagot tartalmazó ételt fogyasszanak. Azonban fontos arra is figyelmet fordítani, hogy ennek során ne fogyasszanak túl sok fehérjét. Későbbi életük során ugyanis ez akár túlsúlyhoz is vezethet. Emellett azt is jó ha tudod, hogy a gyermekek számára a natúr tehéntej sok szempontból nem megfelelő táplálék, például megterhelheti emesztőrendszerüket. Nem véletlen, hogy a gyermekorvosok egészen 3 éves korig a tehéntej ivó folyadékként történő fogyasztásának kerülését javasolják.

Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyzott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
*Valamennyi anyatej-kiegészítő tápszer tartalmaz A-, C-, D-vitamint, vasat és cinket.