BEBA

Szakértő gondoskodás gyermeked jövőjéről

Csodálatos élmény anyává válni, ám óriási felelősség is, hiszen kisbabád már az első perctől kezdve számít Rád.
Mindaz, hogy hogyan és mivel táplálod gyermeked, meghatározza azt, hogy csöppséged hogyan fog nőni és fejlődni, sőt jövőbeni egészségére is hatással van.

A Nestlé® több mint 150 éve úttörő a csecsemőtáplálási termékek kutatás-fejlesztésében. Magas színvonalú tudományos hátterünkkel és szakértő megoldásainkkal támogatjuk a gyermekedben rejlő lehetőségek kibontakozását.

Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja gyermeked későbbi életminőségét. A számára szükséges tápanyagok biztosítása, beleértve a baba életkorának megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét támogatja az ideális (se nem túl lassú, se nem túl gyors) növekedés ütemét.

Az anyatejnél nincs tökéletesebb táplálék egy kisbabának, melynek összetettségéről egyre többet tudunk meg és ez folyamatosan inspirálja innovációinkat. Több évtizedes kutatásunk eredményeként fejlesztettük ki a BEBA Optipro® anyatej-kiegészítő tápszereinket összetevők egyedi kombinációjával. Immunonutriens összetevői (A-, C, D-vitamin, vas és cink) hozzájárulnak gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez.*

Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termékek nem helyettesítik a kiegyensúlyzott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
*Valamennyi anyatej-kiegészítő tápszer tartalmaz A-, C-, D-vitamint, vasat és cinket.