Beurer
Babaápolási termékek a Beurer-től 3 és 5 év garanciával
Csak a legjobbat gyermekeinknek

A BEURER babaápolási kollekciója egy olyan gondosan összeállított termékcsalád, amely a baba és a szülők minden igényét kielégíti. A választék minden fontos területet lefed: kézi és elektromos mellszívók, bébiétel- és cumisüveg-melegítők, gőzsterilizálók, bébimonitorok, inhalátorok, hőmérők, légtisztítók és párásítók támogatják a gyermek egészséges fejlődését, és nyújtják Önnek azt a biztos tudatot, hogy mindig a legjobbat teszi gyermekéért.
BEURER EGÉSZSÉGÁPOLÁSI TERMÉKEK
Szülőként legfontosabb a gyermekeink védelme és egészsége. A Beurer készülékek segítik Önt megelőzni a bajt és könnyebbé tenni a nehéz napokat.


A kicsi, csendes és hordozható INHALÁTOROK megkönnyítik az inhalálás folyamatát. Az IH 55-ös készülék 45°-ban dönthető, így akár játék közben is használható. Az új „Kids” készülékek egy felhelyezhető és levehető zsiráf figurával teszik vidámabbá az inhalálást.

Állatfigurás digitális HŐMÉRŐINK kimondottan gyermekeknek készültek. Érintkezésmentes hőmérőink lehetővé teszik, hogy gyermeke testhőjét akár alvás közben is másodpercek alatt megmérje, de használható akár folyadékok, így például a tápszer, vagy fürdővíz hőmérsékletének mérésére is.

LÉGTISZTÍTÓINK ÉS PÁRÁSÍTÓINK segítenek megteremteni az egészséges klímát minden helyiségben. Az egészséges, párás és megtisztított levegő megkönnyíti a légzést, csökkenti a porterhelést, növeli a koncentrációképességet és védi a szemet és a bőrt a kiszáradástól. 
BEURER MELLSZÍVÓK ÉS BÉBIÉTELMELEGÍTŐ
Nagyobb szabadság a szoptatás ideje alatt


Az elektromos MELLSZÍVÓK tökéletesek az újdonsült anyukák támogatására a szoptatás ideje alatt. Az anyatej tartalmazza az összes tápanyagot, amire az újszülötteknek szüksége van. A mellszívók segítségével biztos lehet benne, hogy gyermeke akkor is kap anyatejet, ha esetleg nem lehet mellette.

A Beurer BÉBIÉTELMELEGÍTŐ segítségével könnyedén és gyorsan melegítheti fel az anyatejet, tápszert vagy az előre bekészített ételt anélkül, hogy túlmelegítené. Így biztosíthatja, hogy az anyatejben, illetve tápszerben található értékes vitaminok ne vesszenek el.