Biciklis utánfutó

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Biciklis utánfutók

 

Ha kellemes időben szeret a családod biciklire pattanni, persze gyerekekkel együtt, akkor kitűnő választás lehet a kerékpárhoz csatlakoztatható utánfutó, ami túrázáshoz, hosszabb távra is kényelmes a picinek. Sőt van, amelyikben akár két apróságot is szállíthatsz.

 

Tulajdonságok

 

·         Az utánfutó a kerékpárra szerelhető üléseknél nagyobb teherbírású eszköz, 6 hónapos kortól a gyermek 6-7 éves koráig, tehát kb. 25 kg-ig használható, a kétszemélyes változat esetében a maximális terhelhetőség 45 kg.

·         A szerkezetet kerékpár hátsó kerekének tengelyéhez kell erősíteni gyorskioldós, dupla zárszerkezetes biztonsági rögzítővel, így az utánfutót és biciklit egy merev acélrúd köti össze.

·         Alacsony súlypontja miatt kevésbé borulékony, emiatt biztonságos.

·         Az utánfutó külső huzata vízálló, és szükség esetén elöl is le tudod zárni. A tetőn lévő nyílást az időjárástól függően nyithatod vagy zárhatod.

·         Hatalmas felfújható kerekei könnyedén átsiklanak az út egyenetlenségein, jó hatékonysággal csillapítják az ezekből eredő rázkódást, és léteznek olyan típusok is, amelyeknél lehetőség van a rugózás egyedi, az útviszonyokhoz igazított beállítására.

·         A helyzetjelző zászló figyelemfelkeltő, ezért már messziről is könnyen észlelhető.

·         További felszereltsége: hátsó világítás, fényvisszaverő prizmák, ötpontos biztonsági övrendszer, tárolózseb.

·         Szállításkor, tároláskor praktikusan összecsukható, még kerekei is levehetők, így kis helyen elfér.

·         Külön vásárolható kiegészítő segítségével futó vagy városi babakocsivá is átalakítható, amelyre akár babahordozót is rögzíthetsz.

 

Fokozottan ügyelj gyermeked biztonságára, testi épségére, ezért mindig adj rá bukósisakot még az utánfutóban is!