Babablog

Finnyás, válogatós gyerekek? Így segíthetsz rajta!

A finnyás, válogatós gyerekek nagy kihívást jelentenek a szülők számára. Mi állhat ennek a hátterében, mire ügyeljünk, és hogyan tegyük könnyebbé az étkezéseket?

A baba pelenkázása

A baba pelenkázása az egyik legfontosabb feladat. A megfelelő pelenka kiválasztása és a helyes pelenkázási technika segít elkerülni a baba popsijának kipirosodását.

Gyerekülés teszt – melyik a legjobb gyerekülés?

A gyerekülés teszt több szempont alapján értékeli a gyereküléseket. Az ADAC teszt kiváló útmutatóul szolgál, hogy tudd, melyik a legjobb gyerekülés 2022-ben.

Gyereknap: így kerülhetnek a legkisebbek a középpontba

Miről szól a gyereknap? Többek között arról, hogy megmutassuk a kicsiknek, mennyire fontos részei a családunknak. Családi programok, ajándékötletek gyermeknapra.

Milyen bébiőrt vegyek? Bababiztonság 1. rész

Milyen bébiőrt vegyek? A választásnál vedd figyelembe, hogy milyen funkciókra, illetve mekkora hatótávolságra lesz szükséged a biztonságos használathoz.

Milyen légzésfigyelőt vegyek? Bababiztonság 2. rész

Milyen légzésfigyelőt vegyek? Bizonyos készülékek egyszerre képesek a bébiőr és a légzésmonitorozás feladatát is ellátni. Tippjeink a megfelelő készülék megtalálásához.

Tavaszi mozgásos játékok óvodásoknak

Jó időben hív a természet, hogy minél többet legyünk a szabadban. Milyen fejlesztő programokkal tölthetitek el ezt az időt közösen? Tavaszi mozgásos játékok óvodásoknak.

Készülj a strandolásra!

A nyári programok között a legtöbb családban a strandolás is szerepel. Csodás élmény lehet a pancsolás a kicsiknek is, de azért nem árt betartani néhány szabályt, hogy valóban önfeledt szórakozásban legyen részük.

A tudatos babatervezés lépései

Ha a pároddal kisbabát szeretnétek, sok mindent alaposan át kell gondolnotok, de a tudatos felkészülés sokat könnyíthet babatervezés esetén. Tippek, infók, tudnivalók.

Babanapozás: így védd a babád bőrét!

A baba bőrének védelme a napsütéstől. Megfelelő ruházat, fényvédelem. Szabad-e napozni a babáknak? Mire kell figyelni a nyári napokon?