Brendon ruházati termékek - Premium Quality

Minőségi kismama- és babaruháinkkal szeretnénk szebbé tenni számodra azt a csodálatos időszakot, amit a várandósság és gyermeked első évei jelentenek. Válassz kényelmes, praktikus, tartós, természetesen bőrbarát és stílusos ruhadarabokat magadnak és kisbabádnak is!

Az alábbi szempontok vezetnek bennünket, hogy a legjobbat adhassuk:

Minőségi, válogatott alapanyagok
Ruháink természetes eredetű, bőrbarát anyagokból készülnek, hogy kellemes legyen viselni őket. Az alapanyag kiválasztásánál a rugalmasságot, a jó melegtartó képességet és a kellemes, puha tapintást tartjuk szem ellőtt, emellett pedig az egyedi tervezésű kollekciók mindig követik az éppen aktuális trendeket.

Méret-, forma- és színtartó modellek
Strapabíró ruháink a mindennapos használat és mosás során is megőrzik színüket és formájukat. Ez különösen fontos szempont a gyermekruhák tekintetében. Sokéves tapasztalataink vezetnek a kismamák számára legkedveltebb fazonok megalkotásához, és törekszünk, hogy ezek ne csak a várandósság ideje alatt, hanem utána is kényelmes viseletet nyújtsanak.

Puha márkajelző és anyagösszetételes ruhacímkék
Márkajelző ruhacímkéink puha anyagból készülnek, így nem irritálják a babák bőrét, nem szükséges kivágni a ruhákból.

Nikkelmentes patentok
A babák bőre rendkívül érzékeny, ezért az olyan apró dolgokra is figyelünk, hogy a ruhán található patentok nikkelmentes anyagból készüljenek. Ennek köszönhetően nem váltanak ki allergiás reakciót az erre érzékeny bőrű babáknál.

Állítható derékpántok és kantárok
A tervezés során szem előtt tartjuk a kismamák és gyermekek egyedi és gyorsan változó igényeit, és persze gondolunk a terhességet követő időszakra is. Jó megoldást nyújt például a szabályozható gumipánt, ami igazodik az éppen megfelelő derékbőséghez. Az állítható kantár pedig praktikus, mert követni tudja a kicsik gyors növekedését.

Célszerű, hasznos megoldások
A design és a stílus mellett törekszünk olyan megoldásokat választani, amelyek megkönnyítik a kismamák és babák mindennapjait. Kerüljük a balesetveszélyes zsinórok használatát és figyelünk, hogy a gumírozások ne szorítsanak, a pántok ne vágjanak.