Bababútor garnitúrák

Segítség a vásárláshoz: Babaszobabútor-szett

A babaszoba berendezése kapcsán elsőként a babaszoba méreteivel kell tisztában lenned. Alapvetően ez határozza meg, hogy milyen és mekkora bababútorokat lehet betenni a szobába.

A konkrét bababútorok kiválasztásánál sokan törekszenek arra, hogy egységes legyen a szoba kinézete. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha mind dizájnban, mind színben összeillenek a bútorok. Ahogy járod a bútorboltokat, észre fogod venni, hogy ez nem feltétlen egyszerű. Sokszor még fehér és fehér bútor között is van árnyalati különbség. Ez pont annyi eltérés, ami már valakinek zavaró lehet.

De van megoldás azok számára, akik a bababútorokban is szeretnének harmóniát. A bababútor-garnitúrák ideális megoldást jelentenek, ha biztos szeretnél lenni benne, hogy egymáshoz illő bútordarabok lesznek a babaszobában.

Bababútorszett részei

Ezek a babaszobabútor-szettek nemcsak praktikusak, hanem látványra is jól mutatnak, hiszen tökéletesen illenek egymáshoz. A bababútor-garnitúrák között többféle bababútor is megtalálható:

  • kiságy,
  • pelenkázókomód,
  • pelenkázófeltét,
  • ruhaszekrény,
  • fali polc,
  • gyerekheverő,
  • ágyneműtartó.

A bababútorcsaládok előnye, hogy szabadon kiválogathatod közülük, hogy neked mire van szükséged.

A babaszobaszett stílusa

A bababútor szettek különböző stílust képviselnek. Vannak kimondottan kislányoknak készült és kimondottan kisfiúknak készült bababútorok. Ha te inkább uniszex dizájnban gondolkodsz, akkor te is fogsz találni neked tetszőt.

Az elmúlt évek lakberendezési trendjeiben hódító minimalizmus a bababútor-garnitúrák kapcsán is érezteti hatását. Egyre többször találkozni letisztult vonalú bútorcsaládokkal. Ezeknek a bútoroknak az előnye, hogy nagyon jól kombinálhatók különböző dekorációs elemekkel. Egészen más hangulatot lehet elérni, ha kékes kiegészítőket használsz, vagy ha melegebb színekre esik a választásod. Ha néhány évvel később megunod a babaszobaszett kinézetét, ezek mellé a minimalista bababútorok mellé új kiegészítőkkel vagy új falszínnel egészen más megjelenést tudsz kölcsönözni a babaszobának. Az uniszex színek azért is praktikusak, mert ha a családba kislány után kisfiú érkezik (vagy fordítva), nem kell teljesen lecserélni a kisbababútorokat.