Bababútor garnitúrák

Segítség a vásárláshoz: Bababútor garnitúrák

A babaszoba berendezése kapcsán elsőként a babaszoba méreteivel kell tisztában lenned. Alapvetően ez határozza meg, hogy milyen és mekkora bababútorokat lehet betenni a szobába.

A konkrét bababútorok kiválasztásánál sokan törekszenek arra, hogy egységes legyen a szoba kinézete. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha mind designban, mind színben összeillenek a bútorok. Ahogy járod a bútorboltokat észre fogod venni, hogy ez nem feltétlen egyszerű. Sokszor még fehér és fehér bútor között is van árnyalati különbség. Ez pont annyi eltérés, ami már valakinek zavaró lehet. 

De van megoldás azok számára, akik a bababútorokban is szeretnének harmóniát. A bababútor garnitúrák ideális megoldást jelentenek, ha biztos szeretnél lenni benne, hogy egymáshoz illő bútordarabok legyenek a babaszobában.

Bababútor garnitúra részei

Ezek a bababútor garnitúrák nemcsak praktikusak, hanem látványra is jól mutatnak, hiszen tökéletesen illenek egymáshoz. A bababútor garnitúrák között többféle bababútorok is megtalálhatóak:

  • kiságy,
  • pelenkázó komód,
  • pelenkázó feltét,
  • ruhaszekrény
  • fali polc,
  • gyerek heverő,
  • ágyneműtartó.

A bútorcsaládok előnye, hogy szabadon kiválogathatod közülük, hogy neked mire van szükséged.

Bababútor garnitúra stílusa

A bababútor garnitúrák különböző stílust képviselnek. Vannak kimondottan kislányoknak készült és kimondottan kisfiúknak készült bababútorok. De aki inkább unisex designban gondolkodik, az is találni fog neki tetszőt.

Az elmúlt évek lakberendezési trendjeiben hódító minimalizmus a bababútor garnitúrák kapcsán is érezteti hatását. Egyre többször találkozni letisztult vonalú bútorcsaládokkal. Ezeknek a bútoroknak az előnye, hogy nagyon jól kombinálhatók különböző dekorációs elemekkel. Egészen más hangulatot lehet elérni, ha kékes kiegészítőket használsz vagy ha melegebb színekre esik a választásod. Ha néhány évvel később megunod a babaszoba kinézetét, ezek mellé a minimalista bababútorok mellé új kiegészítőkkel, vagy új falszínnel egészen más megjelenést tudsz kölcsönözni a babaszobának. Az unisex színek azért is praktikusak, mert ha a családba kislány után kisfiú érkezik (vagy fordítva), nem kell teljesen lecserélni a bútorokat.