Chicco

 A Chicco-nál tudjuk, hogy a gyermek életének első 36 hónapja különleges időszak, hiszen tele van olyan pillanatokkal, amelyeket nem lehet megismételni. Minden szenvedélyünkkel és szakértelemmel a szülők mellett állunk, elkötelezettek vagyunk, hogy minden pillanat különleges pillanat legyen a szülők és gyermekek számára.

A „mindig veled” kifejezés nemcsak egy mottó, hanem a márka szíve-lelke is egyben. Különleges megoldásokat kínálunk a gyermekeknek a növekedés minden szakaszában, napról napra, 36 hónapon át. Hiszen a Chicco-val minden pillanat számít az első lépésektől kezdve az alvásidőn át, egészen az autós kirándulásokig.

Ezt a megközelítést pedig az értékeinken keresztül kommunikáljuk, kifejezve azzal az egyedi módszerrel, amelyet úgy hívunk: A CHICCO ÚTJA.

Közelség: Odafigyelünk a gyermekek és a szülők igényeire. Megértéssel fordulunk feléjük, átérezve, hogy miben tudjuk támogatni őket, küldetésünk, hogy a lehető legjobb megoldásokat nyújtsuk számukra. Tudjuk mikor és hogyan legyünk mellettük, termékeink által tökéletes harmóniában dolgozunk együtt, anélkül, hogy zavarnánk.
Minőség és szakértelem: Komolyan odafigyelünk munkánkra. Gondoskodunk arról, hogy termékeink biztonságosak, megbízhatók legyenek és mindenkor megfeleljenek a minőségi előírásoknak. Több, mint 50 év tapasztalat áll a hátunk mögött, ismereteinket folyamatosan bővítjük a Chicco Kutatóközpontban folytatott munkával.
Innováció és kortársélet: Erősségünk a múltból indul, márkánk tradíciókon alapszik, de szemünk folyamatosan a jövőre összpontosít és keressük a fejlett technológiai megoldásokat, válaszul az adott korban élő szülők és gyermekeik igényeire.
Könnyedség és világosság: A gyermek gondozása komoly megfontoltságot igényel. Ezt mi is jól tudjuk, azonban úgy gondoljuk, hogy ugyanolyan fontos tudni, hogyan tehetjük ezt némi pihenéssel egybekötve. Hiszen már önmagában szülőnek lenni egy csodálatos és örömteli élmény.

Pelenkázási termékekFürdőszobai termékekCumizás és kellékeiÁpolási termékekKozmetikumokTisztítószerekRuházat és kiegészítőkBabatakarókCipőkJátékokCumisüvegek, etetőcumikEtetési termékekBiztonsági kellékekKismama eldobható bugyik, törlőkendők, betétek