Babablog

Egyéni tanácsadás a te igényeidre szabva

A személyre szabott, egyéni tanácsadás megkönnyíti a szülők dolgát. A szakértő tanácsadó segít a döntésben, hogy biztosan az igényeidnek megfelelő terméket válaszd!

Ismerős az érzés, amikor egy bababoltba betévedve tanácstalanul járkálsz fel-alá a sorok között és próbálod kitalálni, hogy mire van szüksége a babádnak, miből milyet érdemes választani? Ha igen, akkor a Brendon vadonatúj szolgáltatásának nagyon fogsz örülni! Ez nem más, mint a Vásárlás egyéni tanácsadással szolgáltatásunk, ami személyre szabott egyéni tanácsadást jelent.

Vásárlás egyéni tanácsadással

Az egyéni tanácsadás óriási segítség minden szülőnek. Ez a szolgáltatás teljesen a te igényeidre épül, akár a teljes babakelengyét szeretnéd megvásárolni, akár csak egy termékről szeretnél többet megtudni! A személyes találkozó alkalmával lehetőséged van hozzáértő, képzett szakemberrel átbeszélni, hogy mire van szükséged. Az eladók segítenek eligazodni a széles választékban, és segítenek megtalálni a számodra megfelelő terméket.

Ha teljesen el vagy veszve, hogy mi mindenre van szükséged neked és a babádnak, akkor nagyon jól jön egy olyan hozzáértő személy, aki végig tud vezetni a babaholmik útvesztőjében. Egy-egy ilyen konzultáció azonban nemcsak azok számára hasznos, akik teljesen bizonytalanok, hanem azok számára is, akik már nagy vonalakban átgondolták, hogy  mit szeretnének, de a végső döntés meghozatala előtt a szakértelemre támaszkodnának. Sőt, azoknak is, akik ugyan már kiválasztottak egy konkrét terméket, de szeretnének megbizonyosodni arról, hogy valóban ez-e a legjobb számukra. Áruházainkban lehetőség van megnézni az adott terméket, kipróbálni, anyagát megfogni, vagy választani a különböző színvariációk között, stb.

vásárlás egyéni tanácsadással személyes

Az egyéni tanácsadás során a kollégáink kizárólag veled foglalkoznak! A konzultáció ezért tökéletesen alkalmas arra, hogy a szakértővel közösen felmérjétek, mire van szükség, és közben feltedd a felmerülő kérdéseidet. Mivel a tanácsadó csak rád figyel, ezért sokkal hatékonyabban, gyorsabban tudod lebonyolítani a válogatást, vásárlást, mintha ezt egyedül tennéd, ugyanakkor kényelmesen, ráérősen is, hiszen ez az idő csak a tiéd. 

Várakozás nélkül, kényelmesen

Az időpontfoglalás arra is garancia, hogy nem kell várnod, így pontosabban tervezheted meg a vásárlásod idejét. A leendő édesapák általában meglehetősen elfoglaltak, viszont szeretnének részt venni akár a babakelengye beszerzésében, akár más termék kiválasztásában, így számukra különösen előnyös lehet az előre leegyeztetett fix időpont. 

És mindez teljesen ingyenes!

Segítség a fontos döntésekben

Az első gyerek születésénél még minden új, ismeretlen terep. Ilyenkor a bizonytalanság teljesen természetes, és még ha lelkesen utána is nézel a babával kapcsolatos dolgoknak, a tapasztalat hiánya tévútra vihet.

Rengeteg időt elvisz, hogy megismerd a különféle termékek tulajdonságait, hogy mi mire jó. És akkor arról nem is esett szó, hogy ami az egyik család számára bevált, az lehet, hogy másnál már nem, mert mások az igényeik. Így hát nem elég tisztában lenni azzal, hogy mi mit tud és ismerni az igényeid. Azt is tudnod kell, hogy ez a két dolog hogyan hozható össze, azaz a te igényeidnek melyik termék felel meg a legjobban. Legyen szó akár autós gyerekülésről, akár itató pohárról, a választás nem mindig egyszerű és főleg nem mindig gyors. Szenteld ezt az időt inkább a pihenésre, a szülővé válás lelki felkészülésére!

A szakértőink tökéletesen tisztában vannak a kínálatunkban lévő termékek tulajdonságaival és ami ennél is fontosabb, pontosan tudják, hogy a különféle igényekhez mi felel meg a legjobban. Tudják, hogy a választás során milyen szempontokat kell figyelembe venni.

Tipp: Babakelengye listánk segítség lehet számodra akkor is, ha igénybe veszed szolgáltatásunkat, hiszen így már előre végig tudod gondolni, mi mindenre lehet szükség.

Az egyéni tanácsadást neked találták ki, ha…

A Vásárlás egyéni tanácsadással szolgáltatásunk neked szól, ha a baba érkezése előtt szeretnéd összeválogatni a babakelengyét, a napirend miatt választod a kényelmes kiszolgálást, a gyermekeddel érkezel és fontos, hogy ne kelljen várakoznotok, ha messziről érkezel hozzánk, vagy visszatérő törzsvásárlónk vagy A várandósság és gyereknevelés során számos olyan terület felmerülhet, ahol elkél a segítség. Ezért nyugodtan fordulj hozzánk akkor is, ha például elakadtál a babaszoba berendezésében, vagy éppen nem tudod milyen etetőszéket érdemes választani! De akkor se habozz, ha például a gyermek első cipőjének kiválasztásában lenne szükséged segítségre!

vásárlás egyéni tanácsadással várakozás nélkül

A környezetvédelem, a Földünk védelme egyre több szülőt megmozgat, a környezettudatos gyermeknevelésre egyre többen törekszenek. Ma már a boltok polcain szerencsére megtalálhatók azok a környezetbarát termékek, amelyek megfelelnek ezeknek az elveknek. De kezdő szülőként nem biztos, hogy minden lehetőséget ismersz. Szakértő kollégáink akár abban is segítségedre lehetnek, hogy ezeket az öko termékeket megismertetik veled.

Ha valaha is jártál már gyerekjáték osztályon, akkor pontosan tudod, hogy a polcokon végeláthatatlanul sorakoznak a különféle gyerekjátékok. Sok szülőtől hallani, hogy hiába vett meg a babának valamilyen játékot, nem nyerte el a gyermek tetszését, nem játszik vele. Vagy éppen nem a korának megfelelő játékot kapta a kicsi, és ezért nem tud vele játszani. A sok játék közül nehéz megtalálni a gyöngyszemeket. Az eladók tisztában vannak vele, hogy melyek a népszerűbb a játékok, és persze abban is tudnak segíteni, hogy a babád fejlesztéséhez melyek a legjobb fejlesztő játékok, és a baba korához milyen játék illik.

Végül, de nem utolsó sorban, a Vásárlás egyéni tanácsadással szolgáltatást neked találták ki, ha szeretnél biztos lenni abban, hogy mindent megvettél, amire a babádnak és neked szükséged lehet. Főleg kezdő szülőként nehéz ebben eligazodni. Könnyen lehet, hogy a kosaradban landolnak olyan dolgok, amelyekről aztán kiderül, hogy teljesen feleslegesek, miközben elfelejtesz megvenni valami fontosat. Jobb esetben ezek a hiányosságok még idejében kiderülnek, és van idő beszerezni őket, de néha csak akkor jössz rá, hogy valami nagyon hiányzik, amikor már éppen szükséged is lenne rá. A tanácsadóval folytatott konzultáció közben közösen megbeszélitek az igényeiteket, és ez alapján a tanácsadó felméri, hogy mire van és lehet majd szükségetek, mit érdemes megvenni.

vásárlás egyéni tanácsadással jelentkezés

Hogyan lehet jelentkezni?

Szeretnél részt venni egy ilyen személyre szabott tanácsadáson? Nincs más teendőd, mint időpontot foglalni a vevőszolgálatunkon akár emailben, akár telefonon, vagy személyesen az ország 19 Brendon Babaáruházában.

Vevőszolgálatunk elérhetőségei:

E-mail: info@brendon.hu

Telefon: +36703397000  (hétfő - péntek: 8:30 - 19:00 óráig, szombat - vasárnap: 8:30 – 17:00 óráig)

Az időpontfoglalás során a vevőszolgálati munkatárssal néhány lépésben átbeszélitek, hogy mivel kapcsolatban szeretnél segítséget kérni. Ez azért fontos, mert ennek megfelelően foglalunk le neked rövidebb, vagy hosszabb idősávot. Az egyéni tanácsadás hatékonyságának köszönhetően általában már akár 1 óra is elegendő, de ha komplexebb szándékkal érkezel, akár 2 órás egyéni tanácsadásra is szükség lehet. Ebbe beletartozhat igény esetén a termékrendelés vagy a Brendon Family kártya regisztráció, illetve ellátunk minden egyéb felmerülő információval akár a webáruházunkról vagy az áruházainkról, a szolgáltatásainkról.

Ne habozz, jelentkezz az egyéni tanácsadásra, ha szeretnéd, hogy szakértő kollégáink segítsenek neked a választásban, vásárlásban!