Elektromos babakocsi

Egy forradalmian új, intelligens technológia találkozik a luxus dizájnnal az e-PRIAMban - a CYBEX első elektromos babakocsijában.
Az intuitív és kivételesen innovatív e-PRIAM babakocsit könnyedén tolhatjuk le- és fel a domboldalakon, megbirkózik az olyan nehezebb terepekkel mint a kavicsos, homokos, macskaköves utak. Ezzel a babakocsival megtapasztalhatod, hogyan válik a nehéz súly könnyebbé, a rögös út simává, a lehetetlennek tűnő emelkedő lehetségessé.

Gondolj a jövőtökre, teljenek könnyebben a mindennapok, maradjon több energiátok a gyermekeddel egymásra és a közös utazásaitokra!

RÁSEGÍTÉS EMELKEDŐN

 
Legyen múlt idő az emelkedőn feltolás küzdelme - az e-PRIAM segít, amikor szükséged van rá.
Aktiválás után a babakocsi rendszere figyeli a tolóerőt és rásegít, így domboldalon felfelé tolva is olyan érzés, mintha sík terepen sétálnál a babakocsival.

EGYENETLEN TEREP TÁMOGATÁS

 
Nehéz terepnél se habozz - az e-PRIAM-mal bátran nekivághatsz a homokos strandoknak, rögös utaknak vagy téli, havas utcáknak is!
Könnyedebb út neked, kényelmesebb utazás a babádnak.

LEJTMENET TÁMOGATÁS

Lejtős úton haladva az e-PRIAM észleli a tolókarját érő húzónyomást, és ennek megfelelően lassítja a leereszkedést. Így erőfeszítés nélkül, kényelmesen haladhatsz lassan lefelé, akár egy kis súlyú újszülött, akár nagyobb gyerek ül a babakocsiban.

E-PRIAM ELEKTROMOS BABAKOCSI TÍPUSOK 

 e-Priam elektromos babakocsi rosegolde-Priam elektromos babakocsi matt feketee-Priam elektromos babakocsi króm színű, fekete betétekkele-Priam elektromos babakocsi króm színű, barna betétekkel 

 

  

VÁLASZTHATÓ SZÍNVARIÁCIÓK  

Manhattan greyPremium blackIndigo blueFancy pinkTrue Rede-Priam elektromos babakocsi színvariációk 

 

 

 4 AZ 1-BEN UTAZÁSI RENDSZER

Az újonnan kifejlesztett 4 az 1-ben utazási rendszerrel a Priam babakocsi ugyanolyan rugalmas és kényelmes utazótárs. Az e-Priam babakocsi kombinálható a nálunk kapható összes Cybex Priam kiegészítővel (mózeskosár, hordozó).

Cybex e-PRIAM 4in1 elektromos babakocsiCybex e-PRIAM 4in1 elektromos babakocsiCybex e-PRIAM 4in1 elektromos babakocsiCybex e-PRIAM 4in1 elektromos babakocsi 

 

  

 

HASZNOS TUDNIVALÓK

 

Az e-PRIAM babakocsi nehezebb a hagyományos PRIAM-nál?
Igen, az e-PRIAM 2,4 kg-mal nehezebb a hagyományos PRIAM babakocsinál.

Használhatom az e-PRIAM babakocsit az elektronikus támogatási funkciók nélkül is?
Igen. Ha nem nyomod meg a bekapcsoló gombot, az e-PRIAM úgy működik, mint a hagyományos PRIAM.

Kibővíthetem utólag a PRIAM babakocsimat e-PRIAM babakocsivá?
Sajnos nem, mivel az e-PRIAM babakocsi váza kifejezetten ehhez az intelligens technológiához lett kialakítva és hitelesítve.

Milyen gyakran szükséges tölteni az akkumulátort?
Az akkumulátor üzemidejét nagyban befolyásolják a külső körülmények (mint például hogy milyen terepen használjuk, a kinti hőmérséklet, az út lejtése), és a terhelés (gyermek súlya, kosár terhelése). Ideálisabb körülmények között (sík, egyenletes terepen, rövidebb emelkedőkkel, illetve néhány egyenetlenebb útszakaszon, 20˚C körüli hőmérsékleten, 9-10 kg-os terhelés mellett) az akkumulátor akár 45 km hosszú utat is kibír egy feltöltéssel. Nehezebb körülmények között (nehezebb terepen, rövidebb emelkedőkkel és sok egyenetlen útszakasszal, 10-20˚C körüli hőmérsékleten, 15 kg-os terhelés mellett) az akkumulátor üzemideje kb 20 km. Szélsőséges körülmények között (robusztus terepen, nagyon hosszú és meredek dombokkal és többnyire egyenetlen útszakaszokkal, 10° C alatti külső hőmérsékleten, 25 kg-os terhelés mellett) az akkumulátor körülbelül 8 km-es távon fog kitartani. A fent említett üzemidők becsült adatok. A valós értékek a felhasználástól, külső hatásoktól és az akkumulátor állapotától függően eltérhetnek. Az e-PRIAM babakocsi lítium-ion akkumulátorának kapacitása az életkora előre haladtával és a használat során is csökken. Ez hatással lehet az akkumulátor üzemidejére. Ezért a fent említett, becsült értékekért a gyártó nem vállal felelősséget.

Hogyan tudom feltölteni az akkumulátort?
Az e-PRIAM akkumulátora kétféle módon tölthető; közvetlenül csatlakoztathatod a babakocsit a hálózati aljzathoz a tartozékként kapott hálózati töltőkábellel, vagy a töltéshez eltávolíthatod az akkumulátort a babakocsi hátsó tengelyéről. Soha nem szabad felügyelet nélkül hagyni az e-PRIAM-ot az akkumulátor töltése közben!

Mennyi ideig tart az akkumulátor feltöltése?
A feltöltési idő körülbelül 6 óra.

Az elektronikus támogatási rendszer használatakor mennyi lehet az e-PRIAM maximális sebessége?
A támogatási rendszerrel akár 6 km/órával is tolható a babakocsi. Ennél nagyobb sebesség esetén a támogatási rendszer kikapcsol. Ennek biztonsági és szabályozási okai vannak.

Szükséges-e tölteni az akkumulátort az e-PRIAM babakocsi első használata előtt?
Igen. Az akkumulátort addig kell tölteni, amig meg nem jelenik rajta a zöld jelzőfény. Ez az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően akár 6 órát is igénybe vehet.

Felvihetek-e egy e-PRIAM babakocsit repülőgépre?
A legtöbb légitársaságnál lehetséges az e-PRIAM babakocsik szállítása, mivel az akkumulátort kifejezetten az IATA - szállított és bejelentett poggyászra vonatkozó - szabályainak megfelelően tervezték. Mindazonáltal egyes légitársaságoknál lehetnek olyan korlátozások, amelyek ugyanúgy vonatkozhatnak az e-PRIAM akkumulátorára, mint ahogy a személyi elektronikus eszközökre, például a laptopok akkumulátorára is. Az engedélyezett akkumulátor kapacitás légitársaságonként eltérő lehet, ezért ezt érdemes külön ellenőrizni. Repülőgépes utazás előtt mindenképpen fel kell venni a kapcsolatot a légitársasággal és megtudakolni tőlük az aktuális - szállított és bejelentett poggyászra vonatkozó - irányelveket.

A babakocsi emelkedőn való tolásakor van-e korlátozás a lejtés mértékére, amelynél még az e-PRIAM rendszere segíthet?
Az elektronikus támogatási rendszer egy körülbelül 25% -os (kb. 14°-os) lejtőn való feljutáshoz tudnak még segítséget nyújtani. Ez hasonló a San Francisco-i Lombard utca lejtőjéhez.