Fisher-Price


Játszani jó. Együtt játszani még jobb. Ezért teremtünk a Fisher-Price játékokkal egy olyan mesés világot, amit csodálatos kaland felfedezni kicsiknek és nagyoknak. Legyünk együtt gyerekek!


A Fisher-Price Játéklabor az a hely, ahol a szakértőink találkozhatnak a valódi szakértőkkel: a gyerekekkel. Eljönnek hozzánk, hogy teszteljék játékainkat, játék ötleteinket és baba eszközeinket, mi pedig megfigyeljük őket és (szüleikkel együtt) rengeteget tanulunk tőlük. Ha szeretnél bepillantani a játéklabor kulisszái mögé, kattints ide.


Volt idő, amikor a játékok csak a rajzfilmben beszélgettek… na, ennek most vége. Megérkeztek a Linkimals állatkák nagy gombokkal, fényekkel, hangokkal. Amikor egyikük érzékeli, hogy egy másik Linkimals barátja van a közelben, kommunikálnak, válaszolnak egymás kérdéseire, vagy összehangolt zene- és fénybemutatóval szórakoztatják a kicsiket.


A legkisebbek minden érzékszervüket használják, hogy megismerjék a világot. Tapogatnak, hallgatnak és ízlelnek. A Sensimals játékok pedig változatos textúrákkal, hangokkal és színekkel várják őket, amik folyamatos felfedezésre és fejlődésre csábítják őket.


A gyerekek olyan gyorsan nőnek– milyen jó lenne, ha kedvenc játékaik is velük együtt fejlődhetnének. A Fisher-Price feltalálta az „Intelligens Fokozatok” technológiát. Ha ezt a logót látod valamelyik terméken, azt jelenti, hogy a játékon valahol találsz egy kapcsolót, amivel a kicsi életkorához és fejlődéséhez igazíthatod a dalokat, mondókákat és feladatokat. Így lesz a kedvenc játékból hosssssszú időn át kedvenc játék.