Fisher-Price

A baba életének első éveiben nagyon sok örömteli pillanatot oszt meg velünk! A    minden terméket úgy tervez, hogy közben a baba fejlődését tartja szem előtt, hogy Ön még inkább ezekre az együtt töltött értékes órákra koncentrálhasson. Termékötleteinket a terméktervezők, a gyermekfejlődési szakértők és biztonsággal foglalkozó mérnökök segítségével dolgozzuk ki, akik összekapcsolják az anyukáktól és a babáktól szerzett információkat a Fisher-Price tapasztalataival, szaktudásával és kreativitásával.

 - a játékok, akik együtt játszanak
Volt idő, amikor a játékok csak a rajzfilmben beszélgettek… na, ennek most vége.
Megérkeztek a Linkimals™ állatkák. Ez a süni, lajhár, láma és barátaik. Nagy gombokkal, fényekkel, hangokkal és telis-tele olyan játékokkal, amik szórakoztatják a legkisebbeket, ugyanakkor fejlesztik és színekről, formákról, számokról tanítják őket. Mindannyian mások – Van köztük kerekes, húzogatós játék, karikatorony vagy talpán álló állatka, mind mások, mégis van egy olyan különlegességük, ami összeköti őket. Amikor egyikük érzékeli, hogy egy másik Linkimals™ barátja van a közelben, elkezdenek figyelni egymásra. Ha egyikük feltesz egy kérdést, a többiek válaszolnak vagy együtt, összehangolt zene- és fénybemutatóval szórakoztatják a kicsiket. Igazán különleges élmény kicsiknek és nagyoknak is (sőt, még a felnőtteknek is). Miközben pedig átélik ezt az élményt, észrevétlenül fejlődnek a nagymozgások, a finommotorika, az érzékelés és megtanulnak egy sor hasznos új dolgot a világról.
A csapat Linkimals™ hamarosan új kedvencekkel bővül.

 - egy kis képzelőerő, és hatalmas dolgok történnek
Képzelj el egy világot, ahol a játék végtelen lehetőségeket rejt. Az Imaginext – és a gyereked képzelete – valóra váltja ezt! A kicsik megkapják a legnagyobb hatalmat – a képzelőerőt – amivel aztán rengeteg kalandos történetet élhetnek át. Mindegy hogy épp az eget szelik át kalandot keresve, dínókkal harcolnak a történelem előtti korokban vagy a kincsüket védik meg a félelmetes kalózoktól, imádni fogod a fantasztikus történeteket, amiket ezekkel a szuper játékokkal találnak ki. A rendkívüli választéknak köszönhetően a legkisebbek annyi izgalmas utazáást élhetnek át, amennyit csak szeretnének, minden alkalommal másfelé véve az irányt. Az egyik legfantasztikusabb dolog az Imaginext játékokban az, hogy a sorozatok minden készlete kompatibilis így szabadon cserélgethetők a karakterek – ezzel gyakorlatilag végtelenre bővítve a lehetőségeket. Minél több a játék, annál több a felfedezés! A játékok elemei strapabírók és robosztusak (kiállják az idő próbáját), a készletek tele vannak mókás elemekkel, amik fenntartják a gyerekek érdeklődését és alkalmanként órákon át szórakoztatják őket. Ráadásul az összes játék és készlet a dobozból kivéve azonnal játékra kész.
Ha ezzel játszik a kicsi, az neked is jó érzés, mert tudod, hogy fejleszti a kreativitását, edzi a képzelőerejét és gyakorolja a történetmesélést.