Baba fürdetőszer

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Baba fürdetőszerek

 

A fürdetőszerek a baba testének tisztántartására szolgálnak, gyengédek a bőrhöz, kellemes illatuk megnyugtatja a babát, javítja közérzetét.

 

Újszülöttkortól, napi rendszerességgel használható az esti fürdetéseknél. Ilyenkor még nincs szükség tusfürdőre, hiszen a kicsi nem tudja még igazán összekoszolni magát.

 

A fürdetőszert közvetlenül a fürdővízbe kell tenni, és azzal kell locsolni a baba testét. Később, amikor már elkezd kúszni-mászni, érdemes tusfürdőre váltani, ezt közvetlenül a pici bőrére kell tenni.

 

Érdemes egy termékcsaládot használni, s ha bármilyen irritációt észlelsz, az azt jelzi, hogy a baba bőre érzékeny az összetevők valamelyikére. Ez esetben célszerű kifejezetten érzékeny bőrű babáknak való, illetve bio alapanyagokból készült fürdetőket használni.

 

Különbség nemcsak az összetevőkben, de a kiszerelésben is lehet. Praktikus pumpás adagolóval ellátott fürdetőszer is kapható, melynek segítségével könnyebben tudod kijuttatni a szükséges mennyiséget.

 

A kicsi fürdetéséhez mosdókesztyű, vagy mosdószivacs használatát javasoljuk.

 

A fürdetőszerre minden nap szükség van, és soha nem fogyhat el otthon, ezért érdemes belőle nagyobb kiszerelést vásárolni. Ráadásul így gazdaságosabb is.