Geox

GEOX 2021 TAVASZI-NYÁRI KOLLEKCIÓ - gyerekcipők és szandálok

TAVASZI LENDÜLET

Ugye már ti is nagyon várjátok a jóidőt, hogy az apróságok ismét könnyű, kényelmes, légáteresztő anyagokból készült lábbelikben tipegjenek vagy szaladgálhassanak?! A Geox vadiúj, tavaszi és nyári gyerekcipő kollekciója már elérhető nálunk, most elsők között nézheted meg őket!

 
CIPŐK, VÁSZONCIPŐK

A mindennapos viseletre a zárt cipők a legalkalmasabbak a kicsiknek. Az idő melegedésével jó alternatívát nyújtanak a vászoncipők is. A sokféle Geox modell között biztosan megtaláljátok a leginkább hozzátok passzoló darabot!

 
SZANDÁLOK, SZANDÁLCIPŐK

A nyári melegben eljön az elöl nyitott szandálok ideje, amik jól szellőznek, miközben megfelelően tartják a kicsik lábát is. A szandálcipő pedig tökéletes választás az átmeneti időszakra illetve az óvodai benti használatra is!

 


 

Nézzetek meg egy Geox cipőtalpat! Apró lyukacskákat fogtok találni rajta. Minden GEOX LÉLEGZŐ® cipő gumitalpa ilyen, ez biztosítja a kis lábacskák természetes szellőzését a nyári melegben is. A belsejében található speciális mikroporózus szerkezetű membránnak köszönhetően visszafelé viszont nem enged semmit.

 Az oldalon szereplő image képek illusztrációk. Az aktuálisan megvásárolható termékeket a lenti terméklistában találod.
Webáruházunk és áruházaink készlete eltérő lehet, kínálatunk folyamatosan változik.