Homokozó és kerti játék

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Homokozó és kerti játék

A homokozó nemcsak önfeledt játékra ad lehetőséget a gyerekeknek, hanem teret ad az alkotókedvüknek is. Miközben játszanak, használják a fantáziájukat, és fejlődik a kézügyességük is.

Kerti homokozó vagy műanyag homokozó tetővel

Ez a gyerekek körében igen népszerű játék a játszótereken szinte mindenütt megtalálható, de otthon is kialakítható saját kerti homokozó. Műanyag homokozó akár még egy erkélyre vagy teraszra is elhelyezhető. Így akkor sem kell lemondani a homokozásról, ha nincs udvar. Az ilyen homokozó tetővel is rendelkezik, így használaton kívül lefedhető, mint például a népszerű kagyló homokozó. A homokozó tetővel fedése azért fontos, hogy tisztán tartsd a homokot a gyermek számára. Ráadásul a fedelet akár pancsolóként is használhatod.

Játékasztal vizezéshez vagy homokozáshoz

A lábakon álló kerti játékasztal a meleg nyári napokon nyújt kellemes időtöltést. Van, amibe csak vizet kell tölteni, és kezdődhet a vidám pancsolás. Két részből álló típusnál az egyik részbe vizet, a másikba pedig homokot rakhatsz. A műanyag játékasztal sokféle kiegészítőt tartalmaz, minden gyereket garantáltan elkápráztat.

Homokozó szett és más kerti játék

Kerti homokozó kiegészítőjeként egy játék dömper vagy egy műanyag talicska is nagy örömet szerez a gyerekeknek. Ezekkel is rakodhatják, szállíthatják a homokot. A kicsik körében kedvelt kerti játék a műanyag fűnyíró is, amivel szívesen utánozzák a kerti munkát végző szülőket.

A gyerek homokozó nélkülözhetetlen tartozéka a homokozó szett. Ebben többféle homokozó játék található, úgy, mint homokozó vödör, lapát, gereblye és persze sokféle homokozó forma, melyekkel öröm lesz a játék. Kínálatunkban található fiús és lányos homokozó szett egyaránt. A kicsik örömére kaphatók kedvelt mesefigurás változatok is.