Ikerbabakocsik, testvérbabakocsik (28 db)

Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Ikerbabakocsik

 

Ikerbabakocsit ikerpárok és hármas ikrek esetén, de akár kisebb korkülönbséggel született gyermekek számára is érdemes vásárolni.

 

Ezek a babakocsik egymás melletti (kettes ikreknél), vagy egymás mögötti elhelyezéssel készülnek. A normál babakocsikhoz képest – a két vagy három felsőrésznek köszönhetően – jóval nagyobbak, így a méretüket feltétlenül vedd figyelembe a választásnál.

 • Az egymás mögötti babakocsikra a keskenyebb, de hosszabb forma a jellemző.
 • Az egymás melletti babakocsik rövidebbek, ám szélesebbek. Ezeknél a típusoknál a szélesség minden esetben a normál ajtóméret, vagyis 80 cm alatt marad.
 • Érdemes előre végiggondolni – már a babák érkezése előtt –, hogy hová akarsz majd eljutni babakocsival, milyen széles otthon vagy a gyakran látogatott helyeken az ajtó, a járda, a kedvenc kisbolt bejárata, ha van, mekkora a lift…
 • Azért, hogy a megfelelő szélességet tudják tartani a gyártók, előfordul, hogy egy átlag babakocsikhoz képest keskenyebb ülőrésszel rendelkeznek. A túlságosan széles babakocsi ugyanis gondot okozna számodra a közlekedésben, továbbá szállítanod is nehézkes lenne. Hiszen lényeges szempont az is – ha utaztok és vinni szeretnéd –, hogy a babakocsi összecsukva az autó csomagtartójába beférjen.
 • Bárhogy csukódik is a kiválasztott darab, ne csak a szemmértékedet használd, üzleteinkben bele is próbálhatod a kiszemelt babakocsit az autódba.
 • Azt is vizsgáld meg, hogy mennyire egyszerű összecsukni. A legideálisabb a könnyen kisméretűre összecsukható típus.

 

Szempontok a választáshoz

 

Sport vagy újszülött?

 • A háttámlák dőlésszöge határozza meg, hogy milyen kortól használható az adott babakocsi.
  • Újszülött babák esetében fontos, hogy a ledöntött háttámlák vízszintes, vagy majdnem vízszintes dőlésszöget adjanak. Az újszülöttkortól használható babakocsik 150° alatti dőlésszöggel kell rendelkezzenek. Ez a vízszintes pozíció külön mózeskosárral is elérhető. Kínálatunkban több típusú ikerbabakocsit is találsz, amelyekre mózeskosár illeszthető.
  • Amennyiben a háttámlák nem hajthatók mélyebbre 150 foknál, akkor sportbabakocsiról beszélünk. Az általános ajánlás szerint a háttámla dőlésszögétől függően 6-12 hónapos kortól használhatók a sportkocsik, de természetesen ez függ egyéb tényezőktől is, mint például a babák fejlettségétől, vagy hogy éppen milyen évszakban használjátok, stb.
 • Amennyiben a gyermekek a későbbiekben sok időt töltenek a babakocsiban, hasznos a több fokozatban dönthető háttámla, hiszen ha például séta közben elalszanak a babák, egyszerűen le tudod dönteni a támlát, biztosítva ezáltal a kicsik kényelmes pihenését, felemelve pedig tovább tudnak majd nézelődni.
 • Praktikus megoldás, ha a háttámlák külön-külön szabályozhatóak, hiszen gyakran előfordul, hogy a két gyermek nincs egyszerre ébren, illetve nem alszanak egyszerre.

 

Mindkét irányban rögzíthető ülőrész

 • Az első időkben nagyon megnyugtató érzést jelenthet számodra, ha séta közben látod a kisbabáidat és ez a piciknek is jó. Praktikus ezért, ha a babakocsi menetiránya változtatható. Bizonyos modellek esetében az ülőrészt tudod mindkét irányban felhelyezni.
 • Egymás mögötti ikerbabakocsi esetén, ha az ülőrészek mindkét irányból rögzíthetőek, akkor többféle lehetőség közül választhatsz: a gyermekek lehetnek például egymással szemben, nézhetnek feléd, illetve ülhetnek neked háttal.
 • Minél nagyobbak a gyerekek ez a funkció egyre inkább veszít a jelentőségéből, hiszen ahogy nőnek, egyre jobban kinyílik számukra a világ, előszeretettel szemlélődnek, szívesen ülnek a menetiránynak megfelelően.

 

Travel System

 • A Travel System azt jelenti, hogy a babakocsihoz gyermekülés, vagyis hordozó csatlakoztatható. A gyermekülés rendeltetése szerint arra szolgál, hogy a gyermek az autóban biztonságosan utazzon, de a Travel System számtalan helyzetben könnyítheti meg a dolgodat, hiszen így a gyermekülést nagyon egyszerűen a babakocsi vázához, vagy az ülőrészhez illesztheted, és már indulhattok is…
 • Hálás leszel a Travel Systemért akkor is, ha a piciket elnyomja az álom, neked viszont épp az autóból a babakocsiba vagy a babakocsiból az autóba kellene őket áttenned.
 • Ikerbabakocsik esetében a Travel System sokkal nagyobb jelentőséggel bír, hiszen egy szülő csak nagyon nehezen tud két hordozót cipelni. Azzal, ha a hordozók vázra rögzíthetőek, ez a kérdés meg is oldódik.

 

Mózeskosár a vázon

 • A Travel Systemnél már csak egy jobb dolog van, ha mózeskosarat is tudsz csatlakoztatni a vázhoz, így ugyanis a mózeskosár a hagyományos „mélykocsi” funkcióját látja el.
 • Vannak olyan babakocsira rögzíthető mózeskosártípusok, melyek különleges extrákkal vannak ellátva, mint például állítható szellőzőrendszer, állítható belső dőlésszög – mely segítségével a fej- és hátrész követi a babák növekedését, néhány mozdulattal fel tudod emelni, ha a picik ébren vannak, és le is tudod engedni, ha alszanak –, ringatható bölcsőfunkció, betekintőablak.
 • A mózeskosár további előnye, hogy ki tudod tenni benne a babákat levegőzni az erkélyre, a teraszra – még nagyobb hidegben, szelesebb időben is, hiszen magas oldalfala és kupolás teteje védi a piciket, sőt ez utóbbi még árnyékot is ad számukra.
 • Létezik olyan típusú mózeskosár is, amelynél kupolás tetejének hátsó cikkét le lehet cipzárazni, így lesz a kupolás tetőből napfénytető – szellőzni tud, miközben árnyékot is ad.
 • A mózeskosár puhán párnázott, textil oldalfalú, hordozófülekkel ellátott verziója a textilmózes, mely a babakocsiba téve meleget és védelmet biztosít a babáknak. Ezt azonban a fentebb leírt változattal ellentétben nem lehet biztonsági gyermekülésként használni. Majdnem vízszintesre dönthető babakocsiban viszont nagyon hasznos, hiszen vízszintesbe hozhatja a fekvőfelületet, és így a piciket akár hason is lehet altatni.

 

A babakocsi súlya

A babakocsi súlyának nagy jelentősége van a mindennapokban, minden életszakaszban lényeges szempont lesz. Habár az ikerkocsi jellegéből adódóan semmiképpen nem tartozik a könnyű kocsik közé, mégis vannak közöttük könnyebb típusok.

Az alumíniumvázas kocsik általában könnyebbek, az acélvázasak nehezebbek.

Gondolj arra is a döntés előtt, hogy ha utaztok, a gyerekkocsit be kell emelni az autó csomagtartójába.

 

Kerekek és terepviszonyok

 • Babakocsi-vásárlás előtt mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy milyen terepen fogod használni. Nem a kerék mérete határozza meg a kocsi minőségét, de adott típusú kerekek alkalmasabbak lehetnek bizonyos terepviszonyokra.
 • Ha gyakran használod majd rosszabb, kevésbé egyenletes talajon, kavicsos vagy földúton a babakocsit, a csöppségek kényelme érdekében célszerű nagy kerekű vázat választani, hiszen ezek jobban tompítják a talaj egyenetlenségeit. Bizonyos modellek állítható rugózással rendelkeznek, továbbá a kicsik súlyához és a terepviszonyokhoz lehet igazítani a rugózás mértékét.
 • Amennyiben jó minőségű beton- vagy aszfaltúton tolod a kocsit, akkor inkább kisebb, bolygósítható kerekűt válassz. A bolygósítható kerék bolygósított állapotban egy függőleges tengely körül 360°-ban tud forogni, ennek köszönhetően a kocsi fordulékonyabb, kanyarodásnál nem szükséges megemelned. A legtöbb bolygósítható kerék fixálható, egyenetlen úton így érdemes használni. Rögzített kerekkel is tudsz kanyarodni, de ha éles szögben vagy szűk helyen kell manőverezned, egy kis kar felengedésével ismét bolygósított helyzetbe kerülhetnek, így ismét könnyebben tudsz majd manőverezni vele.
 • Az ikrekhez tervezett háromkerekű futóbabakocsi sajátos kialakítású: speciálisan épített kerekek, masszívabb váz és tárcsafék jellemzik, a három keréknek köszönhetően elől kisebb a súlyterhelés, így könnyebben el tudod fordítani, a jobb láthatóság érdekében pedig az oldala fényvisszaverővel felszerelt. A futóbabakocsi kiválasztásánál figyelj arra, hogy nem minden háromkerekű babakocsi futóbabakocsi. Ezeknek speciális követelményeknek, szigorú szabályoknak kell megfelelni. Ellenőrizd a használati útmutatóban, abban fel van tüntetve, hogy alkalmas-e futáshoz, korcsolyázáshoz.
 • A kerekek karbantartást igényelnek, azonban mindenképpen megéri a fáradtságot, hogy rendszeresen megtisztítsd őket a rájuk rakódott kosztól és portól, hiszen ezzel jelentősen megnövelheted a kocsi élettartamát. Nemcsak tisztítani, de ápolni is tanácsos a kerekeket. Olajozóspray használatával tisztítás után a kerekek könnyebb forgását, fordulását, hangtalan gördülését biztosíthatod.
 • A legtöbb babakocsi kereke puhább, habosított műanyagból készült, amely csillapítja az egyenetlen terepviszonyokból adódó rázkódást, de vannak olyan típusok is, amelyeknek a kerekei felfújhatóak, pumpálhatóak, ezáltal pluszrugózást biztosítanak. Ezek a tömlős kerekek biztonsági szeleppel vannak ellátva, amely garantálja a hosszú és problémamentes használatot.

 

A biztonság mindenekfelett

 • A nálunk vásárolható összes babakocsiban alapvető biztonsági tartozék az ötpontos biztonsági öv. Az ötpontos öv a gyermekek vállai fölött is át van vezetve, így nyújtva nagyobb biztonságot.
 • Szintén alapkövetelmény, hogy a babakocsinak fékezhető kerekei legyenek. Befékezéskor mindig győződj meg róla, hogy valóban stabilan áll-e, de lejtőn mégse engedd el soha, még befékezett állapotban se!

 

Extrák, tartozékok és kiegészítők a kényelem és a biztonság szolgálatában

 • Babakocsibetét: könnyen levehető és mosható, fokozott kényelmet biztosít gyermekeidnek, segítségével megváltoztathatod a babakocsi színét, stílusát.
 • A bevásárlókosárban, a különböző tárolókban jut hely a gyermekek vagy akár a te saját holmidnak is.
 • Még egy ráadás a kényelem érdekében, ha a tolókar fogantyúja több magassági fokozatban, illetve dőlésszögben állítható:
  • így még akár a hosszú séták alkalmával sem fárad el a karod,
  • praktikus, mert ha a családban többen is használják a kocsit, akkor mindenki a magasságának megfelelően állíthatja be a tolókar magasságát. Ez akár választási szempont is lehet, hiszen aki magas, annak nem megfelelő az alacsony tolókar,
  • még akár lejtőn vagy emelkedőn tolva is tudod állítani a tolókar magasságát.

 

Sok babakocsi több extrával is büszkélkedhet, más modellek mellé pedig – típustól függően – külön lehet megvásárolni a különféle kiegészítőket, úgymint lábzsák, bundazsák, esővédő, szúnyogháló, bevásárlóháló, pohár- és cumisüvegtartók, huzat, betét, hordtáska, hordozópánt, napernyő. Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy használhatók-e az adott babakocsihoz!

 

Az ikerkapocs segítségével két hasonló felépítésű babakocsit is tudsz használni ikerbabakocsiként.

 

Testvérbabakocsi

 • A testvérbabakocsit az újszülött babának vízszintesen fekvő résszel, az idősebb testvérnek dönthető ülőrésszel szerelik fel.
 • Ikerbabakocsit is tudsz tesvérbabakocsiként használni.
 • A különféle felsőrészek kombinálásával – mint ülőrész, mózeskosár, hordozó – több típus is rugalmasan alakítható a gyermekek eltérő korához.
Sorrend
Szűrők
Sorrend
6990
Ft
-
239990
Ft
239 990 Ft
69 990 Ft
69 990 Ft
239 990 Ft
69 990 Ft
239 990 Ft
Áruházainkban bővebb kínálatot is elérhetsz. Kérd eladóink segítségét!

Segítség a vásárláshoz: Ikerbabakocsik

 

Ikerbabakocsit ikerpárok és hármas ikrek esetén, de akár kisebb korkülönbséggel született gyermekek számára is érdemes vásárolni.

 

Ezek a babakocsik egymás melletti (kettes ikreknél), vagy egymás mögötti elhelyezéssel készülnek. A normál babakocsikhoz képest – a két vagy három felsőrésznek köszönhetően – jóval nagyobbak, így a méretüket feltétlenül vedd figyelembe a választásnál.

 • Az egymás mögötti babakocsikra a keskenyebb, de hosszabb forma a jellemző.
 • Az egymás melletti babakocsik rövidebbek, ám szélesebbek. Ezeknél a típusoknál a szélesség minden esetben a normál ajtóméret, vagyis 80 cm alatt marad.
 • Érdemes előre végiggondolni – már a babák érkezése előtt –, hogy hová akarsz majd eljutni babakocsival, milyen széles otthon vagy a gyakran látogatott helyeken az ajtó, a járda, a kedvenc kisbolt bejárata, ha van, mekkora a lift…
 • Azért, hogy a megfelelő szélességet tudják tartani a gyártók, előfordul, hogy egy átlag babakocsikhoz képest keskenyebb ülőrésszel rendelkeznek. A túlságosan széles babakocsi ugyanis gondot okozna számodra a közlekedésben, továbbá szállítanod is nehézkes lenne. Hiszen lényeges szempont az is – ha utaztok és vinni szeretnéd –, hogy a babakocsi összecsukva az autó csomagtartójába beférjen.
 • Bárhogy csukódik is a kiválasztott darab, ne csak a szemmértékedet használd, üzleteinkben bele is próbálhatod a kiszemelt babakocsit az autódba.
 • Azt is vizsgáld meg, hogy mennyire egyszerű összecsukni. A legideálisabb a könnyen kisméretűre összecsukható típus.

 

Szempontok a választáshoz

 

Sport vagy újszülött?

 • A háttámlák dőlésszöge határozza meg, hogy milyen kortól használható az adott babakocsi.
  • Újszülött babák esetében fontos, hogy a ledöntött háttámlák vízszintes, vagy majdnem vízszintes dőlésszöget adjanak. Az újszülöttkortól használható babakocsik 150° alatti dőlésszöggel kell rendelkezzenek. Ez a vízszintes pozíció külön mózeskosárral is elérhető. Kínálatunkban több típusú ikerbabakocsit is találsz, amelyekre mózeskosár illeszthető.
  • Amennyiben a háttámlák nem hajthatók mélyebbre 150 foknál, akkor sportbabakocsiról beszélünk. Az általános ajánlás szerint a háttámla dőlésszögétől függően 6-12 hónapos kortól használhatók a sportkocsik, de természetesen ez függ egyéb tényezőktől is, mint például a babák fejlettségétől, vagy hogy éppen milyen évszakban használjátok, stb.
 • Amennyiben a gyermekek a későbbiekben sok időt töltenek a babakocsiban, hasznos a több fokozatban dönthető háttámla, hiszen ha például séta közben elalszanak a babák, egyszerűen le tudod dönteni a támlát, biztosítva ezáltal a kicsik kényelmes pihenését, felemelve pedig tovább tudnak majd nézelődni.
 • Praktikus megoldás, ha a háttámlák külön-külön szabályozhatóak, hiszen gyakran előfordul, hogy a két gyermek nincs egyszerre ébren, illetve nem alszanak egyszerre.

 

Mindkét irányban rögzíthető ülőrész

 • Az első időkben nagyon megnyugtató érzést jelenthet számodra, ha séta közben látod a kisbabáidat és ez a piciknek is jó. Praktikus ezért, ha a babakocsi menetiránya változtatható. Bizonyos modellek esetében az ülőrészt tudod mindkét irányban felhelyezni.
 • Egymás mögötti ikerbabakocsi esetén, ha az ülőrészek mindkét irányból rögzíthetőek, akkor többféle lehetőség közül választhatsz: a gyermekek lehetnek például egymással szemben, nézhetnek feléd, illetve ülhetnek neked háttal.
 • Minél nagyobbak a gyerekek ez a funkció egyre inkább veszít a jelentőségéből, hiszen ahogy nőnek, egyre jobban kinyílik számukra a világ, előszeretettel szemlélődnek, szívesen ülnek a menetiránynak megfelelően.

 

Travel System

 • A Travel System azt jelenti, hogy a babakocsihoz gyermekülés, vagyis hordozó csatlakoztatható. A gyermekülés rendeltetése szerint arra szolgál, hogy a gyermek az autóban biztonságosan utazzon, de a Travel System számtalan helyzetben könnyítheti meg a dolgodat, hiszen így a gyermekülést nagyon egyszerűen a babakocsi vázához, vagy az ülőrészhez illesztheted, és már indulhattok is…
 • Hálás leszel a Travel Systemért akkor is, ha a piciket elnyomja az álom, neked viszont épp az autóból a babakocsiba vagy a babakocsiból az autóba kellene őket áttenned.
 • Ikerbabakocsik esetében a Travel System sokkal nagyobb jelentőséggel bír, hiszen egy szülő csak nagyon nehezen tud két hordozót cipelni. Azzal, ha a hordozók vázra rögzíthetőek, ez a kérdés meg is oldódik.

 

Mózeskosár a vázon

 • A Travel Systemnél már csak egy jobb dolog van, ha mózeskosarat is tudsz csatlakoztatni a vázhoz, így ugyanis a mózeskosár a hagyományos „mélykocsi” funkcióját látja el.
 • Vannak olyan babakocsira rögzíthető mózeskosártípusok, melyek különleges extrákkal vannak ellátva, mint például állítható szellőzőrendszer, állítható belső dőlésszög – mely segítségével a fej- és hátrész követi a babák növekedését, néhány mozdulattal fel tudod emelni, ha a picik ébren vannak, és le is tudod engedni, ha alszanak –, ringatható bölcsőfunkció, betekintőablak.
 • A mózeskosár további előnye, hogy ki tudod tenni benne a babákat levegőzni az erkélyre, a teraszra – még nagyobb hidegben, szelesebb időben is, hiszen magas oldalfala és kupolás teteje védi a piciket, sőt ez utóbbi még árnyékot is ad számukra.
 • Létezik olyan típusú mózeskosár is, amelynél kupolás tetejének hátsó cikkét le lehet cipzárazni, így lesz a kupolás tetőből napfénytető – szellőzni tud, miközben árnyékot is ad.
 • A mózeskosár puhán párnázott, textil oldalfalú, hordozófülekkel ellátott verziója a textilmózes, mely a babakocsiba téve meleget és védelmet biztosít a babáknak. Ezt azonban a fentebb leírt változattal ellentétben nem lehet biztonsági gyermekülésként használni. Majdnem vízszintesre dönthető babakocsiban viszont nagyon hasznos, hiszen vízszintesbe hozhatja a fekvőfelületet, és így a piciket akár hason is lehet altatni.

 

A babakocsi súlya

A babakocsi súlyának nagy jelentősége van a mindennapokban, minden életszakaszban lényeges szempont lesz. Habár az ikerkocsi jellegéből adódóan semmiképpen nem tartozik a könnyű kocsik közé, mégis vannak közöttük könnyebb típusok.

Az alumíniumvázas kocsik általában könnyebbek, az acélvázasak nehezebbek.

Gondolj arra is a döntés előtt, hogy ha utaztok, a gyerekkocsit be kell emelni az autó csomagtartójába.

 

Kerekek és terepviszonyok

 • Babakocsi-vásárlás előtt mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy milyen terepen fogod használni. Nem a kerék mérete határozza meg a kocsi minőségét, de adott típusú kerekek alkalmasabbak lehetnek bizonyos terepviszonyokra.
 • Ha gyakran használod majd rosszabb, kevésbé egyenletes talajon, kavicsos vagy földúton a babakocsit, a csöppségek kényelme érdekében célszerű nagy kerekű vázat választani, hiszen ezek jobban tompítják a talaj egyenetlenségeit. Bizonyos modellek állítható rugózással rendelkeznek, továbbá a kicsik súlyához és a terepviszonyokhoz lehet igazítani a rugózás mértékét.
 • Amennyiben jó minőségű beton- vagy aszfaltúton tolod a kocsit, akkor inkább kisebb, bolygósítható kerekűt válassz. A bolygósítható kerék bolygósított állapotban egy függőleges tengely körül 360°-ban tud forogni, ennek köszönhetően a kocsi fordulékonyabb, kanyarodásnál nem szükséges megemelned. A legtöbb bolygósítható kerék fixálható, egyenetlen úton így érdemes használni. Rögzített kerekkel is tudsz kanyarodni, de ha éles szögben vagy szűk helyen kell manőverezned, egy kis kar felengedésével ismét bolygósított helyzetbe kerülhetnek, így ismét könnyebben tudsz majd manőverezni vele.
 • Az ikrekhez tervezett háromkerekű futóbabakocsi sajátos kialakítású: speciálisan épített kerekek, masszívabb váz és tárcsafék jellemzik, a három keréknek köszönhetően elől kisebb a súlyterhelés, így könnyebben el tudod fordítani, a jobb láthatóság érdekében pedig az oldala fényvisszaverővel felszerelt. A futóbabakocsi kiválasztásánál figyelj arra, hogy nem minden háromkerekű babakocsi futóbabakocsi. Ezeknek speciális követelményeknek, szigorú szabályoknak kell megfelelni. Ellenőrizd a használati útmutatóban, abban fel van tüntetve, hogy alkalmas-e futáshoz, korcsolyázáshoz.
 • A kerekek karbantartást igényelnek, azonban mindenképpen megéri a fáradtságot, hogy rendszeresen megtisztítsd őket a rájuk rakódott kosztól és portól, hiszen ezzel jelentősen megnövelheted a kocsi élettartamát. Nemcsak tisztítani, de ápolni is tanácsos a kerekeket. Olajozóspray használatával tisztítás után a kerekek könnyebb forgását, fordulását, hangtalan gördülését biztosíthatod.
 • A legtöbb babakocsi kereke puhább, habosított műanyagból készült, amely csillapítja az egyenetlen terepviszonyokból adódó rázkódást, de vannak olyan típusok is, amelyeknek a kerekei felfújhatóak, pumpálhatóak, ezáltal pluszrugózást biztosítanak. Ezek a tömlős kerekek biztonsági szeleppel vannak ellátva, amely garantálja a hosszú és problémamentes használatot.

 

A biztonság mindenekfelett

 • A nálunk vásárolható összes babakocsiban alapvető biztonsági tartozék az ötpontos biztonsági öv. Az ötpontos öv a gyermekek vállai fölött is át van vezetve, így nyújtva nagyobb biztonságot.
 • Szintén alapkövetelmény, hogy a babakocsinak fékezhető kerekei legyenek. Befékezéskor mindig győződj meg róla, hogy valóban stabilan áll-e, de lejtőn mégse engedd el soha, még befékezett állapotban se!

 

Extrák, tartozékok és kiegészítők a kényelem és a biztonság szolgálatában

 • Babakocsibetét: könnyen levehető és mosható, fokozott kényelmet biztosít gyermekeidnek, segítségével megváltoztathatod a babakocsi színét, stílusát.
 • A bevásárlókosárban, a különböző tárolókban jut hely a gyermekek vagy akár a te saját holmidnak is.
 • Még egy ráadás a kényelem érdekében, ha a tolókar fogantyúja több magassági fokozatban, illetve dőlésszögben állítható:
  • így még akár a hosszú séták alkalmával sem fárad el a karod,
  • praktikus, mert ha a családban többen is használják a kocsit, akkor mindenki a magasságának megfelelően állíthatja be a tolókar magasságát. Ez akár választási szempont is lehet, hiszen aki magas, annak nem megfelelő az alacsony tolókar,
  • még akár lejtőn vagy emelkedőn tolva is tudod állítani a tolókar magasságát.

 

Sok babakocsi több extrával is büszkélkedhet, más modellek mellé pedig – típustól függően – külön lehet megvásárolni a különféle kiegészítőket, úgymint lábzsák, bundazsák, esővédő, szúnyogháló, bevásárlóháló, pohár- és cumisüvegtartók, huzat, betét, hordtáska, hordozópánt, napernyő. Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy használhatók-e az adott babakocsihoz!

 

Az ikerkapocs segítségével két hasonló felépítésű babakocsit is tudsz használni ikerbabakocsiként.

 

Testvérbabakocsi

 • A testvérbabakocsit az újszülött babának vízszintesen fekvő résszel, az idősebb testvérnek dönthető ülőrésszel szerelik fel.
 • Ikerbabakocsit is tudsz tesvérbabakocsiként használni.
 • A különféle felsőrészek kombinálásával – mint ülőrész, mózeskosár, hordozó – több típus is rugalmasan alakítható a gyermekek eltérő korához.

Kérjük használj más böngészőt!

Az általad használt böngészőn (Internet explorer) ez az oldal sajnos nem működik. Kérjük próbáld meg egy másik böngészőben! Köszönjük!