Cipővédő, Járgány kiegészítők

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Gyerek sisakok

A sisak a kicsi fejét védi számos olyan szabadtéri tevékenység közben, ami kétségkívül öröm a gyereknek, de azért közben gondolni kell a biztonságra is.

 

Mikor van rá szükség?

  • feltétlenül használd az első pillanattól, ahogy a picit biciklisülésben utaztatod;
  • hordhatja a csemetéd a lábbal hajtós motorokon, autókon, tricikliken, elektromos járműveken, így nagyobb biztonságban lesz.
  • mindenképpen szükséges, hogy viselje a gyermek a biciklin, már akkor is, amikor még pótkerék van rajta és kisebb sebességgel halad.

 

A fejvédő sisakok különböző színekben és méretekben kaphatók, adott méreten (a fejkerület centiméterben megadva) belül is szabályozható nagysággal, így pontosan a kicsi fejére tudod igazítani

Körülbelül másfél éves kortól 3-4 éves korig használhatók.

Vásárlás előtt érdemes felpróbálni a gyerekre!

 

Cipővédők

Cipővédő használatával a műanyag, lábbal hajtós motorokkal, futóbiciklikkel való száguldozás során nem sérül, nem kopik a cipő orra.

A lábbelire tépőzárral rögzíthető, egyszerűen méretre igazítható, 21-estől 28-as lábméretig kapható, ez pont az az időszak, amíg a kicsi ilyen járgányokat használ.

Anyaga puha gumi, így még nyomot sem hagy a talajon.

A cipővédő addig legyen csemetéd lábán, amíg a járgányt használja, utána vedd le róla. Érdemes a bölcsiben/oviban is tartani egyet!