Kismama hálóing

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Kismama hálóing

Az alvás egy kritikus pontja a várandósságnak. Ahogy közeledsz a kiírt dátumhoz, egyre nehezebb lesz kivitelezni. Forgolódsz, sehogy sem kényelmes. Akárhogy is próbálod változtatni az alvási pozíciód egyik sem az igazi. Mi az, ami segíthet? A legalapabb dolog, ami segítheti a jó alvást, a megfelelő kismama hálóing.

Kismama hálóing

Amikor már sokadik átvirrasztott éjszakán vagy túl mindenféle megoldást keresel, csak hogy legyen egy nyugodtabb estéd. Sokan használnak párnákat vagy különböző természetes készítményeket, amik segítik az alvást. Viszont a legegyszerűbb dolog, amin lehet változtatni, nem biztos, hogy eszedbe jut. Ez pedig a kismama hálóing. 

A kismama hálóing nagyon kényelmes viselet, nemcsak éjszaka, hanem nappal is. Annyira kényelmes, hogy könnyen elcsábulsz, hogy ébredés után otthoni ruhaként is rajtad maradjon.

Miért olyan kényelmes a kismama hálóruha? Mert lenge és nagyon jó szellőzést nyújt. Sehol sem szorít, nem kell azzal foglalkozni, hogy éppen hol feszül, hol nyom. A kismama hálóingekben sokkal kényelmesebben tudsz aludni, mint egy hagyományos pizsamában. Sőt még a kismama pizsamák között is talán a legkényelmesebb viselet, hiszen a pizsamanadrág korcával sem kell számolnod. 

Nyári hőség idején mindenképpen megéri beruházni egy kismama hálóingre, mert sokkal könnyebb elviselni bennük a nagy meleget.

Kismama hálóing szoptatós hálóing egyben

A kismama hálóingek akkor is jó választásnak bizonyulnak, ha eljön a szoptatás ideje. Ezek a kismama hálóingek ugyanis a mellrésznél úgy vannak kialakítva, hogy szoptatni is lehessen bennük. Szinte egyetlen mozdulattal elérhetővé tudod tenni a babának a melleidet, így igazán kényelmes bennük a szoptatás.