Kismama kabát

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Kismama kabát

Amikor beköszönt a hideg idő, egyre jobban érezni fogod, hogy a pulóver és a kardigán már nem elegendő. Igen ám, de a régi kabátod nem fogod tudni már összehúzni a pocakodon. Ha a várandósságod 7.-9. hónapja a leghidegebb téli hónapokra esik, akkor készülj fel rá, hogy venned kell egy kismama kabátot.

Mint minden kismama ruhadarab, úgy a kismama kabát is úgy van elkészítve, hogy még nagy pocakkal is nagyon kényelmes legyen és egy percig se kelljen azzal foglalkozni, hogy itt-ott szorít. A kismama dzsekik a hidegebb őszi és tavaszi napokon jönnek jól, az igazán meleg kismama kabátok pedig a hideg téli napokra adnak védelmet. Ezek a téli kismama kabátok remekül védenek a hideg ellen, egy pillanatig sem kell tartanod a megfázástól.

Léteznek olyan kismama kabátok, amik a baba születése után, akár babahordozó kabátként is használhatóak. Ezek a kabátok úgy vannak kialakítva, hogy a kabát alatt kényelmesen tudod hordozni a babádat. A kabát téged és gyermeked is melegíti, így a babát sem kell teljesen bebugyolálni a kabát alatt.