Kismama leggings

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Kismama leggings

 A kismama leggings a várandós ruhatár nélkülözhetetlen alapdarabja. Rugalmas anyaga a növekvő pocak méretének megfelelően tágul, anélkül, hogy kinyúlna. A várandósság bármely szakaszában komfortos viselet. Magas, széles dereka még a legnagyobb pocakot is kellemesen körbeöleli, miközben nem vág, nem hagy nyomot a bőrön. Sőt, akár még egy pocaktámasz is elrejthető alatta.

A kismama leggings előnye, hogy más ruhadarabokkal jól kombinálható. Sima pólóval ideális otthoni viselet a hétköznapokra. De hosszított fazonú blúzzal a kismama leggings akár elegáns megjelenést is lehetővé tesz. A legtöbb kismama leggings egyszínű, visszafogott darab. Így a felsőrész bátran lehet színes, mintás, feliratos. A figyelem középpontjába a növekvő kismamapocak kerül.

A rövidebb szárú, halász fazonú kismama leggings nyári várandósságnál tesz jó szolgálatot. Anyaga jól szellőzik, nem izzadsz bele, még a széles, gumis derékrész alatt sem. Téli hónapokban is praktikus ruhadarab a kismama leggings, hisz megvéd a kinti hidegtől, ha a kismama nadrág alatt, egy plusz rétegként viseled.

Tulajdonságok:

  • Anyaga rugalmas, elasztánnal kombinált viszkóz vagy pamut.
  • Szárhossza lehet bokáig érő vagy térd alatti, 7/8-os fazon.
  • Dereka passzés, pocakra húzható. Egyes fazonok derékrésze gumival behúzható.