Kismama póló

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Kismama pólók

A várandósság 9 hónapja alatt a kényelem lesz az egyik kulcsszó, amire a ruhaválasztás során figyelned kell. Az első trimeszterben még kényelmesen elférsz az addigi ruháidban, mivel még nem nőtt olyan nagyra a pocakod. De a második trimeszterben elérkezik a fordulópont, amikor hirtelen elkezd nőni a pocakod. Rögtön érezni fogod, hogy szükséged van kismama ruhára, hogy igazán kényelmesek legyenek a mindennapjaid. 

A kismama ruházat egyik fontos eleme a kismama póló. Ez az a ruhadarab, amit mással nem igazán tudsz kiváltani, hacsak nem veszed fel a párod XL-es pólóját. 

Divatos kismama pólók

Sok kismamának fontos, hogy a várandósság alatt is divatos legyen. Szerencsére már rengeteg féle kismama póló közül lehet válogatni. Vannak köztük inkább sportos darabok, de bőven akadnak köztük elegánsabb szetthez illő kismama pólók is, amit akár egy munkahelyi környezetben is lehet viselni vagy ünnepi alkalmakra.

Nem kell azon aggódnod, hogy nem találsz olyan színűt, ami hozzád illik, mert a szivárvány minden színében elérhetőek ezek a kismama pólók. Az egyszínű pólókat egy mintás nadrággal vagy valamilyen kiegészítővel tudod feldobni. De választhatsz anyagában mintás kismama pólót, ami már önmagában is elég figyelemfelkeltő.

Sokan kedvelik azokat a trendi kismama pólókat, ahol egy kis megkötő van a pocak felett és a mellrész alatt. Gyakorlatilag ez a kismama póló dísze, funkciója nem igazán van, esztétikai célokat szolgál. Kismama fotózások alkalmával sok kismama választ ilyen típusú megkötős kismama pólót, mert ez finoman kiemeli a pocakjukat, amire méltán lehetnek büszkék.

A kismama pólók titka

De miért is annyira jók a kismama pólók? A kialakításuk miatt. A kismama pólók kiválóan illeszkednek a kismama pocakjára. Ha megfelelő méretet választasz, biztos lehetsz benne, hogy nem fogja szorítani a hasad. A derékrésznél az anyag redőzése pedig biztosítja, hogy még növekvő pocaknál is kényelmes lesz a kismama pólód.

2in1 kismama póló

A klasszikus kismama pólók mellett vannak 2in1 kismama pólók. Ezeket nem csak a várandósság alatt tudod hordani, hanem akár később is, a szoptatás idején. Merthogy a 2in1 azt jelenti, hogy kismama póló és szoptatós póló egyben. Attól lesz szoptatós póló, hogy a kismama póló fazonja a mellrésznél úgy van kialakítva, hogy a mellekhez könnyen hozzá lehet férni. Így az édesanya anélkül is tud szoptatni, hogy nagyon neki kellene vetkőznie.