Kismama ruha

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Kismamaruha

Szellősebb tavaszi napokon, de kiváltképp a nagy nyári hőségben a kismama ruhák a legkényelmesebb ruhadarabok.

Kismamaruha előnyei

A Brendon kismama ruha választéka nagyon széles. Az elegánsabb, akár esküvőkön is hordható darabok mellett találhatsz hétköznapi darabokat is.

Miben különlegesek a kismama ruhák? A kismamaruhák legnagyobb előnye, hogy kényelmesek. A kényelem egyrészt a jól szellőző anyagnak köszönhető, másrészt pedig a kialakításnak.

A kismamaruha úgy van kialakítva, hogy nem nyomja a kismama pocakját, sőt van tér, hogy tudjon még növekedni a pocak. A kismamaruha általában a pocak felett van megkötve, így kellő szellőzést biztosít és nem szorítja a kismamát.

Nagyon sok féle változat közül lehet válogatni:

  • ujjatlan kismama ruha
  • rövid ujjú kismama ruha
  • hosszú ujjú kismama ruha
  • kismama maxiruha

A kismamaruhák közül egyes típusok egyben szoptatós ruhák is. Ezeknek a nagy előnye, hogy nem csak a várandósság alatt használhatóak, hanem a baba érkezése után is. A szoptatós kismama ruha úgy van kialakítva, hogy szoptatásnál a melled könnyen elő tudod venni.

Amikor a kismama boltban azon gondolkodsz, hogy melyik kismama ruhát válaszd érdemes olyan darabot választani, amit minél tovább, akár szülés után tudsz használni. Méretben mindenképpen olyat válassz, ami akkor is jó lesz, ha néhány hét múlva már nagyobb a pocakod.