Kismama szoknya

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Kismama szoknya

Eljött a nagy meleg és unod a kismama rövidnadrágjaidat? Nincs gond, mert rengeteg kismama szoknya közül válogathatsz. A kismama szoknyák nagyon kényelmesek, sokkal szabadabban tudsz bennük közlekedni, mint bármilyen nadrágban.

A kismama szoknya kialakítása

A kismama szoknya kialakítása természetesen figyelembe veszi az egyre növekvő pocakod méreteit. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kismama szoknya felső része, a korc része nem a megszokott kialakítású. Ezen a felső részen egy rugalmas anyag biztosítja, hogy a kismama szoknya mindig kellően kényelmes legyen számodra. A gumírozás és az előbb említett rugalmas textil garantálja, hogy ne szorítsa a kismama szoknya a pocakod.

A kismama szoknya fazonjai

Számos kismama szoknya fazon közül lehet válogatni:

  • A kismamák körében népszerűek a sportos jellegű kismama farmerszoknyák. Ezek mellé gyakorlatilag bármilyen felsőt viselhetsz. Akár rövid ujjú póló, akár ujjatlan trikó is felvehető hozzá.
  • Kismama maxi szoknya: A nők nagy kedvencei a maxiruhák, maxi szoknyák. Szerencsére már kismamáknak is készülnek ilyen ruhadarabok. Amellett, hogy nagyon divatosak, kényelmesek is.
  • Elegáns szoknyák: És persze a sportos farmer szoknyák, valamint a hosszú szoknyák mellett az elegáns szoknyák is ott vannak. Bármilyen ünnepi alkalomra viselheted ezeket.